Ben jij tussen de 13 en 24 jaar en wil je een nog betere goochelaar worden? Dan hoor je bij de selecte groep die erbij kan zijn: 22 – 24 oktober verzamelen enkele van de beste goochelaars van Nederland en België zich in de bossen rondom Lunteren. Een heel weekend lang workshops over alle aspecten van de goochelkunst. Tijdens de workshops ga je geheimen leren op vele gebieden, nieuwe technieken, presentatie vaardigheden, structuur brengen in een act en je persoonlijkheid als artiest verder ontwikkelen. 

Aanmelden: https://www.ticketkantoor.nl/shop/Jeugdweekend-2021
Enkele docenten vertellen wat zij komen doen en waarom jij erbij moet zijn:

Arjan van Vembde

Jack Tucker

Mitch Durbank

Janse Heijn

Lukas en Simon

Klik hier voor het filmpje van George Parker
George Parker 

Dit jaar een iets andere opzet

Het kamp heeft dit jaar als experiment een iets andere opzet gekregen dan eerdere jaren. We zetten in op een wat kleinere groep: tot 35 deelnemers, en een wat oudere leeftijd, 13-24 jaar. Bij eerdere kampen waren er ook wel kinderen van 10 jaar en was de groep soms wel boven de 50 deelnemers. 
De keuzes die we dit jaar maakten zijn een afweging geweest tussen voordelen en nadelen want de grote groep was ook een groot feest en de jongste deelnemers waren vaak heel enthousiast. Toch heeft de nieuwe opzet ook voordelen. We hopen dat deze leeftijden het kamp aantrekkelijk maken voor de wat oudere jonge goochelaars. Met de wat oudere leeftijd hoeven we minder rekening te houden met de niveauverschillen of letterlijk te kleine handen bij het manipuleren van kaarten. Ook hoeft er geen aparte bedtijd te zijn, inclusief de handhaving daarvan. Ten slotte kan met een kleiner aantal deelnemers een intieme sfeer ontstaan met meer aandacht voor elkaar en minder hectiek in het kamp. 
Het organisatieteam is ook wat veranderd. Na heel veel jaren heeft Dennis Renardel de Lavalette het stokje overgedragen. Hij heeft het kamp de afgelopen jaren met heel veel passie georganiseerd samen met een groot team aan vrijwilligers. Dit jaar is de organisatie in handen van Arjan van Vembde, Jorrit Schooneman en Mitch Durbank. 

Het NMU Goochelkamp

Wanneer? vrijdag 22 t/m zondag 24 oktober 2021
Voor wie? Jongeren tussen 13 – 24 jaar (ben je jonger en wil je toch meedoen neem dan even contact op met Arjan van Vembde)
Kosten? € 125,-
Waar? De Wildwal in Lunteren

Heb je vragen stuur dan even een berichtje naar

Arjan: 06 2834 8378 / vembde@gmail.com,
Jorrit: 06 3722 4854 / info@jsocial.nl
of Mitch 06 5472 1537 / info@mitchdurbank.nl

Aanmelden

Je kunt je opgeven via www.ticketkantoor.nl

Tip van de redactie:

– Wil je lezen hoe de 20e editie was? Lees dan het artikel hier
.
– Wil je lezen hoe het jongerenweekend in 2020 digitaal was? Lees dan hier het artikel.