NMU MAGIC CAFE

Image
NMU Magic Café on Tour in Den Bosch zeer geslaagd

“Afgelopen zondag waren wij met 6 goochelaars te gast tijdens het 3e NMU Magic Café on Tour bij Moeke Den Bosch. De zaak zat helemaal vol; voor ons prima dus om de gasten te verwonderen en daarbij soms ook iets nieuws uit te proberen. De jongste verwonderaar was 13 jaar en de oudste 86. Natuurlijk werd er ook lekker onder elkaar gegoocheld. Volgend jaar pakken wij de draad weer op en worden er weer een aantal NMU Magic Café’s on Tour georganiseerd. Weet je een geschikte locatie hiervoor en weet je ook een aantal goochelaars bereid te vinden om hieraan mee te doen, neem dan via secretaris@nmumagic.nl contact met mij op om naar een geschikte datum te zoeken.’.

NMU Magic Café on Tour is een initiatief van de Nederlandse Magische Unie om goochelaars bij elkaar te brengen en meer bekendheid te geven aan het goochelen en goochelverenigingen in Nederland. En wil je lid worden van een vereniging of de NMU Magic Club, dan kunnen de goochelaars je daar alles over vertellen.

INFO KORT

PROGRAMMA

11:00 - 14:00
Bijpraten en gezellig onderling goochelen

14:00 - 17:00
goochelen voor de gasten op het terras

KOSTEN

Per saldo: GRATIS.

Je betaalt € 8,- en krijgt daar consumpties voor terug.

AANMELDEN

Voor zondag 12 november 2023

Image
Ook bij Moeke Den Bosch genoten de gasten van de  aanwezige goochelaars

NMU Cafe Den Bosch op 12 november

UITGEBREIDE INFO

Locatie

MOEKE Den Bosch zit aan de Pettelaarse Schans 1 in Den Bosch gelegen aan de Zuiderplas.
Met de auto is MOEKE Den Bosch te bereiken door afslag 22 van de A2 te nemen. Neem de afslag rechts richting Schijndel/ St-Michielsgestel. Blijf rechts rijden richting ’s-Hertogenbosch/8000-9000. Sla links af naar de Pettelaarseweg, sla links af naar de Senecalaan, sla links af naar de Oude Gestelseweg en rechts af naar de Pettelaarse Schans.Bij Moeke zelf zijn voldoende gratis parkeerplaatsen.

Aanvang

11.00 uur Einde 17.00 uur. Inloop vanaf 11.00 uur. Van 11.00 uur tot 14.00 uur hebben wij alle gelegenheid om met elkaar bij te praten en eventueel elkaar wat te laten zien. Vanaf een uur of 14.00 vinden wij het ook leuk om de gasten binnen of op het terras wat van onze kunsten te laten zien. Wie weet wat dat nog voor ons vakgebied en de NMU kan opleveren. Nieuwe leden, zowel jong als oud, zijn altijd welkom.

Kosten

Per saldo gratis.
Omdat Moeke graag van tevoren wilt weten hoeveel goochelaars ze kunnen verwachten is het kopen van een kaart van € 7,00 (+ € 1,00 transactiekosten) noodzakelijk. Bij komst wordt de betaalde entree volledig gecompenseerd door een aantal consumpties. Het enige wat de NMU en Moeke vragen is vanaf 14.00 uur de gasten te verwonderen en verbazen met magie.

Aanmelden

Bestel je kaart voor zondag 12 november. Dan weet Moeke ook op hoeveel goochelaars ze kunnen rekenen.

Vragen?

Meer informatie van NMU evenementen zoals het Nederlands kampioenschap, maar ook ander NMU Magic Café On Tour dagen, shows van goochelaars etc. kun je lezen in de NMU Agenda.

Goochelaars die nog vragen hebben sturen even een berichtje naar secretaris@nmumagic.nl

Wij hopen van harte jullie te ontmoeten.
Zien wij je op zondag 12 november aanstaande in Den Bosch?