Kun jij ons helpen met heel veel lieve kinderen blij te maken?
Met Stichting Magic Care doen wij mee aan de “Actie Warm Hart” van KRO-NCRV. Hierbij maken goede doelen en initiatieven kans op een donatie van maar liefst 10.000, 5.000 of 2.500 euro. Je kunt gratis stemmen tot 18 november 17.00 uur. Daar doe je Magic Care een heel groot plezier mee.

Magic Care bestaat uit een groep van ca 45 getrainde goochelaars. Wij stellen onze ervaring belangeloos beschikbaar aan kinderen in ziekenhuizen en instellingen. Hierbij richten wij ons (op een warme, integere en professionele manier) speciaal op kinderen die in hun persoonlijke ontwikkeling, soms door omstandigheden, geremd worden. De nadruk ligt hierbij op het opdoen van een positieve ervaring en het verbeteren van het zelfbeeld en zelfvertrouwen van het kind. Magic Care bestaat nu al bijna 20 jaar dankzij (onbetaalde) vrijwilligers die goochelen in een flink aantal ziekenhuizen en instellingen. Op dit moment is er behoefte aan meer inkomsten die direct benut kunnen worden voor uitbreiding van ons werk. Daarnaast is het altijd goed om publiciteit te geven aan dit mooie werk.

Hans Klok, ambassadeur van Magic Care

Hans is ambassadeur van Magic Care. Als Magic Care op bezoek komt bij de kinderen krijgen ze een leuke videoboodschap van Hans. Dat geeft de kinderen heel veel positieve energie.

Video gemaakt door David Huizinga

Doe mee! Je stem op Magic Care is heel veel geld waard

Stem dus op Magic Care, dat kan tot 18 November 17.00 uur. Maar waarom wachten, doe het nu via bovenstaande tool. Met deze donatie kunnen wij veel kinderen in ziekenhuizen en instellingen heel blij maken! Dank, dank, ontzettend veel dank namens al die kinderen alvast.

Marlies Greve
Voorzitter Magic Care

Tip van de redactie:
Wil je meer weten over Magic Care ga dan naar www.magiccare.nl en lees het artikel ‘Magic Care – still going strong’ op informagie.nl.