The Night Before (Dutch Championship of Magic)

In één van de zalen in FIGI zal een programma worden samengesteld waar ook een aantal artiesten aan mee zullen werken die in o.a. in de avondshow op zondag te zien zijn. Meer informatie volgt op de website en socials van de NMU.

Nieuw dit jaar is ook een programma op de zaterdagavond. Een magische avond met een aantal close-up toppers uit het buitenland. Om 19.00 uur begint de lezing met Ernesto Planas uit Italië. En om 20.45 uur het close-up programma met de absolute topper in kaartmagic Dani DaOrtiz, maar ook Joaquín Matas uit Spanje en Ernesto Planas. Zij geven een show van ca. 30 minuten afgewisseld met Magic Talks door Gunther Guinée uit België, de presentator van de avond. Voor meer informatie en video’s over al deze artiesten kijk op de website van de NMU (bij Dutch Championship 2024).

Kaarten zijn los te koop of (voordelig) in combinatie met een kaart voor het zondagprogramma. Op zondag lezingen, het Nederlands kampioenschap, goochelwinkels en een avondshow (voor de avondshow zijn los kaarten te koop).

NMU- Magic Club- en BMF leden krijgen een extra korting. Voor meer informatie klik hier:

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 05 2024

Tijd

19:00 - 23:00

Locatie

Figi Het Rond 2, 3701 HS Zeist, Nederland