Hoe leuk is dat!
De NMU mag 3 x twee kaarten verloten onder de NMU leden en donateurs voor Hans Klok & Friends in Rotterdam. Meedoen is heel eenvoudig en kan zowel per mail als via Facebook of Instagram.

Hoe je meedoet via de sociale media

Ga naar de NMU Facebook of Instagram pagina waar je deze win actie ook kunt vinden.
Geef aan onder het bericht waarom je ook naar Hans Klok & Friends wil en met wie (hij/zij hoeft geen NMU lid of donateur te zijn en tag deze eventueel) en tag gelijk al je NMU vrienden om ook aan de actie mee te doen. Delen hoeft niet maar wordt voor Hans Klok & Friends natuurljk wel gewaardeerd.

Hoe je meedoet via e-mail

Zit je niet op Facebook of Instagram dan willen we je natuurlijk als NMU lid of donateur toch ook in de gelegenheid stellen om mee te doen. Stuur dan een mailtje naar redactie@informagie.nl waarom en met wie je naar Hans Klok & Friends wil.

Onder de inzendingen worden 3 x twee kaarten verloot.

Hans Klok & Friends sluiten hun succesvolle tournee af in Rotterdam tussen 16 en 31 oktober 2021. Meedoen aan de win-actie kan tot 20 oktober. Op 20 oktober wordt bekendgemaakt wie de gelukkigen zijn en zullen zij worden uitgenodigd voor de show op 22, 23, 24, 29, 30 of 31 oktober. Hou die data dus alvast vrij in je agenda want wie weet…
De datum van de te bezoeken voorstelling zal mede afhankelijk zijn van de beschikbare plaatsen. Over de uitslag kan verder niet worden gecorrespondeerd.

Hans Klok & Friends een show boordevol spektakel

Hans treedt op in een imposante theatertent. Natuurlijk neemt hij zijn Diva’s of Magic mee en zorgt hij voor heel veel bijzondere illusies zoals we dat van hem gewend zijn. De magie wordt afgewisseld met sensationele luchtacrobatiek, vliegende motoren, dansende laserstralen en onnavolgbare comedy. Internationaal bekroonde acts, goed voor 90 minuten spektakel.


Diorio uit Brazilië in de ‘globe of death’

Lovende kritieken van de collega’s uit het entertainmentvak

Op de socials zijn mooie recensies geschreven.

Jaap Buter:
“Respect voor jullie veerkracht en energie en natuurlijk voor jullie vakkundigheid om het publiek zo te verbazen en vermaken”.

Igor de Kort:
“Knappe prestatie Hans, om zo’n show in deze tijd te kunnen en durven brengen. Namens iedereen van Stichting Magic Care ook hartelijk gefeliciteerd. Je bent een inspiratie voor velen.”

Dirk Peeters:
“Hans Klok was geweldig gisterenavond. Wat een spetterende show. Hij was bovendien ook nog de geestige spreekstalmeester. Ongekend talent”.

Melinda Biet:
“Wat een geweldige première van Hans Klok & Friends. Dank voor de prachtige magie, verwondering, spektakel en humor! Respect top team!”

Een bijzondere locatie en sfeer

Speciaal voor deze productie zal op het festivalterrein naast de SS Rotterdam een moderne theatertent worden opgebouwd. Maar er is meer dan een show alleen. Voor aanvang kan je zo’n 1,5 uur genieten van de festivalsfeer met foodtrucs, terrassen en muziek. Oftewel een totaal beleving voor de hele familie.

Voor informatie en kaartverkoop www.hansklokshow.nl

Succes met het meedoen aan de actie en geniet van de voorstelling!