Tel het aantal sponsballen en maak kans op een NMU-cadeaubon twv 25 euro

De vrijmarkt op Koningsdag, carbidschieten met oud en nieuw, oliebollen, beschuit met muisjes, pakjesavond met Sinterklaas, eieren zoeken met Pasen. Allemaal tradities die we in Nederland kennen en vast niet verloren gaan. Vanaf dit jaar komt er wellicht één bij: sponsballen zoeken op ons digitale vakblad voor de goochelkunst. De redactie vroeg een aantal goochelaars een foto of video op te sturen waar ze op staan met sponsballen.
Ga op zoek naar die video’s en foto’s bij de verschillende artikelen en tel het totaal aantal sponsballen. Om nu op alle artikelen te gaan zoeken is misschien wat veel gevraagd. De artikelen waar sponsballen zijn ‘verstopt’ kun je herkennen aan het eierdopje met de sponsbal bij de afbeelding.

Maar let op: je kunt de sponsballen zowel op de beveiligde- als onbeveiligde pagina’s vinden. Ben je als NMU lid of donateur je persoonlijke inlog vergeten stuur dan even een mailtje naar redactie@informagie.nl Een tip is door de menustructuur op de homepage te gaan en dan alle rubrieken aan te klikken. Dan zie je alle artikelen die gepubliceerd zijn op de Informagie. De artikelen met het eierdopje en de rode sponsbal zijn dus het bekijken zeker waard voor deze zoekactie.

Letterlijk en figuurlijk uitgeteld? Stuur dan je oplossing naar redactie@informagie.nl De winnaars worden bekend gemaakt in de Nieuwsbrief die je medio april in je mailbox krijgt. (die van medio maart ook bekeken? Check anders je spambox nog even).

Om een beetje warm te draaien en de ogen te trainen beginnen we met eerst met een video van Rob & Emiel. Veel kijk, lees, luister en zoekplezier.


Rob en Emiel

Maak kans op een NMU-cadeaubon t.w.v. 25 euro!

De winnaar die het juist aantal sponsballen heeft geraden krijgt een NMU-cadeaubon t.w.v. 25 euro. Da’s mooi meegenomen. Deze is te besteden bij één van de preferred dealers van de NMU. En dat zijn op dit moment B&B Feestartikelen, De Goochelfabriek, Dynamite Magic Shop, Magicshop, Magic Shop Victoria en RAN MagicTainment.
Zijn er meerdere winnaars dan zal er worden geloot. Om kans te maken op de NMU-cadeaubon moet je natuurlijk wel lid of donateur zijn van de NMU.

Dank aan ‘de Goochelfabriek’ voor alle andere prijzen!

Onlangs is er weer een nieuwe goochelwebshop geopend; www.degoochelfabriek.nl van Ab Schouten. Ab, bekend op YouTube onder de naam Ab Appelsap, vond het zo’n leuk idee dat hij een groot aantal extra prijzen beschikbaar heeft gesteld. En hoe kan het ook anders: dat zijn natuurlijk sponsballen en sponspaashazen. Iedereen wint eigenlijk volgens Ab want alle NMU-leden en donateurs krijgen 10% korting in zijn webshop met de code nmu2021.
En als je nog geen NMU lid of donateur bent dan maak je bij deze sponsballen zoekactie kans op één van de andere leuke prijzen. Daarvoor zoek je dan dus op alleen de openbare pagina’s. Sympathiek toch die extra prijzen van De Goochelfabriek?


Prijzen, prijzen en nog eens prijzen met dank aan De Goochelfabriek

Meer sponsballen

Genoeg gelezen, ga maar lekker zoeken en om in de stemming te komen wat je allemaal met sponsballen kunt een paar hele mooie acts en trucs die je kunt kopen bij een aantal dealers die de NMU en jou een warm hart toe dragen. Geniet ervan en laat je inspireren. En even voor de duidelijkheid de sponsballen in onderstaande filmpjes hoef je niet te tellen!!!

Sponsbaltruc te koop bij Dynamite Magic

Sponsbaltruc te koop bij Magicshop.nl

Sponsbaltruc te koop bij Ran MagicTainment