Ik mag graag een beetje “browsen” door mijn DVD bibliotheek. Eerder schreef ik al eens dat ik daarvoor een externe harde schijf heb aangeschaft van 2 tera-bite. Inmiddels is die vervangen door een schijf van drie tera-bite. Ik heb mij daartoe laten verleiden omdat er in de advertentie stond dat deze tien keer sneller zou zijn. Of het tien keer is weet ik niet, maar ik kan wel melden dat de nieuwe schijf inderdaad veel sneller is.

Onlangs zag ik een advertentie van in-ear oordopjes met Blue Tooth. Die waren nog behoorlijk aan de prijs. Echter, met even googelen (ja, het staat er correct, dus niet: goochelen) kwam ik voor ca. € 10 euro een Blue Tooth head set tegen.

Omdat ik niet met mijn harde schijf wil slepen, staat deze in de huiskamer, aangesloten op mijn laptop. Ik hoef zo niet naar “boven” naar mijn goochelkamer waar de verwarming standaard vrij laag staat. Ik wil mijn vrouw echter niet lastig vallen met het geluid van de DVD instructies, dus had ik altijd standaard mijn “oortjes” in. Als je kaartgrepen wilt oefenen, dan is zo’n snoer toch een hinderlijk obstakel.Dat is nu dus verholpen voor maar tien euro! Mijn beste investering ooit.

Gandalf