Een behoorlijk aantal goochelaars uit België en Nederland heeft meegedaan met de speciale actie rondom de ‘Diminishing Cards’ truc van Tommy Wonder. Daar is het MAC-team maar vooral ook Veronique Ross natuurlijk heel erg blij mee. Het geeft weer eens aan dat het MAC bij velen een speciaal plaatsje in het hart heeft. En terecht. Het MAC is dé ontmoetingsplaats voor goochelaars en entertainers en mag niet verloren gaan.

Actie verlengd tot 15 maart

Normaal kost de originele ‘Diminishing Cards’ truc rond de 75 euro maar speciaal voor het Magic Art Center nu slechts 25 euro! Tommy Wonder is misschien wel de meest creatieve goochelaar die Nederland heeft voortgebracht. Bij deze truc worden de kaarten alsmaar kleiner en kleiner en uiteindelijk verdwijnen deze. Op YouTube staan een aantal mooie uitvoeringen.

Als je een bedrag overmaakt van 25 euro (meer mag natuurlijk altijd  dan krijg je deze unieke truc als blijk van waardering. Je bijdrage kun je storten op rekeningnummer: NL42RABO0306970252 t.n.v. het Magic Art Center. Vermeld je naam en adres en Diminishing Cards. Deze zal dan snel worden toegestuurd (de trucbeschrijving en de kaarten). Veronique en de andere leden van het MAC-team zullen je dankbaar zijn.


Online Benefiet Bingo op zondag 28 februari

Het Magic Art Center is de thuisbasis van Dutch Magical Society. Door de maatregelen van het RIVM zijn alle inkomsten weggevallen en probeert Veronique nu het hoofd boven water te houden door middel van de ‘Diminisching Cards’ actie en giften. Gelukkig ontvangt zij die ook regelmatig, maar de kosten zijn hoger dan de instroom aan giften. Daarom komt Dutch Magical Society in actie. Zij organiseren op zondag 28 februari om 20.00 uur een Benefiet Bingo met hele mooie magische prijzen. Het belooft een gezellige avond te worden. Michel van Grinsven zal de avond presenteren. De toegang is 15 euro. Kaarten kunnen besteld worden op www.dutchmagicalsociety.nl