Van 17 t/m 20 februari vindt de Blackpool Magic Convention plaats. Eén van de grootste magic events ter wereld. Twee jaar geleden waren er ca. 5.000 liefhebbers van de goochelkunst naar Blackpool gekomen om te genieten van shows, lezingen en dealerpresentaties. Dit jaar maken Bianca & Christian Farla hun opwachting op twee gala-avonden.

Op vrijdag 18 februari staan Bianca Farla & The Showgirls of Magic in de galashow. Bianca Farla startte in 2011 deze groep op en trad eerder op in China, Duitsland, Frankrijk en op vele events in Nederland. Eind dit jaar staan ze in 50 jaar Kerstcircus AHOY.

Op zondag 20 februari sluit Christian Farla de prestigieuze galashow af. Twee jaar geleden deed “living legend” Lance Burton uit America dit. Christian: Ik blijf het een geweldig congres vinden en het is een eer dat ik daar nu voor de 3de keer in de galashow sta als Nederlandse illusionist. Er gaan in totaal 24 illusie-acts mee waaronder mijn signature illusion; ‘The Black Scorpion’. Ik ga een groot deel uit mijn nieuwe show Lucifer doen. Gelukkig zijn op dit moment de versoepelingen in Engeland ook doorgevoerd en ik hoop veel Nederlandse goochelaars te zien.

Trailer tour Christian Farla