Rotterdam, 4 juli 2021

Vers van de pers hebben we vanavond vanuit Manresa te horen gekregen dat onze NMU vertegenwoordigers Zippo en illusionistenduo Roy en Justin net niet in de prijzen zijn gevallen. Ontzettend jammer, want natuurlijk is er altijd hoop op meer. Roy en Justin zijn vierde geworden en Zippo heeft een vijfde plaats gescoord. Ondanks dat dit geen prijs oplevert, is dit een fantastische prestatie waar deze jonge talenten zeer trots op mogen zijn.

Ik voel die trots over hen in hoge mate! Ik heb de mannen meermaals gesproken deze week en ook vanavond na de bekendmaking van de uitslag. Ik mag gerust zeggen dat ik zeer onder de indruk ben van de manier hoe ze dit FISM traject in zijn gegaan, het moment hebben beleefd en de uitslag hebben geaccepteerd. Hulde!

Natuurlijk is er sprake van terechte teleurstelling, maar gelukkig is er ook de trots over de prestaties en de vertegenwoordiging van Nederland. En terecht! Als president van de NMU geef ik namens alle Nederlandse goochelliefhebbers de complimenten aan Roy, Justin, Zippo en hun begeleiders! Jullie hebben het fantastisch gedaan en hebben onze grote waardering! Het vertrouwen in jullie voor de toekomst is groot. Neem deze ervaringen mee om nog verder te groeien!
Dank voor jullie grote prestaties namens heel goochelend Nederland!

René Laurant,
President van de NMU


Interviews met Zippo en Roy & Justin Huiskens lees je in de rubriek Interviews