Een nieuw initiatief van de Nederlandse Magische Unie is gelanceerd: NMU TV. Een programma, gepresenteerd door het bekende duo Rob & Emiel, waarin de goochelkunst vanuit allerlei kanten wordt belicht. In iedere NMU TV aflevering interviews, tips en inspiratie voor beginnende- en gevorderde goochelaars maar ook trucs en recensies. Rob ontvangt de gasten in de studio en Emiel doet dat online. De serie van vijf is vorig jaar in één keer opgenomen.

In deze vijfde en voorlopig laatste aflevering praten Rob en Emiel met Ron Timmer eigenaar van de Magicshop over zijn winkel en een andere passie die je misschien niet zou verwachten van Ron. Lodewijk de Widt is niet alleen “carto specialist” maar vertelt ook over zijn tweede vak, leraar wiskunde aan een VMBO school en hoe hij het lesgeven combineert met de goochelkunst. Dat laat hij ook zien in deze aflevering. Jan Kosters is een veel gevraagd en geboekt Kindergoochelaar. Zijn shows zijn echte verhalen. Fritz met een Z is initiatiefnemer van de Amsterdam Magic Show, nu al weer ruim 6 jaar geleden (en ca. 70 shows).

Wil je meer weten over de goochelkunst, waar shows of goochelverenigingen zijn etc. of lid worden van de Nederlandse Magische Unie ga dan naar www.nmumagic.nl