Op zondag 14 januari kunt u al uw goochelcollega’s en -vrienden weer een goed nieuw jaar toewensen tijdens het NMU Nieuwjaarstreffen 2024. De organisatie is dit keer in handen van de Magische Liga “52 Schakels”. Het gaat een magische dag worden boordevol gezelligheid. Met ook voldoende gelegenheid om bij te praten. Leo Smetsers en George Parker geven een lezing en zullen ook een optreden verzorgen in het theater. Natuurlijk zullen ook een aantal dealers niet ontbreken. De locatie is “De Buurvrouw” Larikslaan 200 in Rotterdam Schiebroek. De dag begint om 10.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur. Kaarten kosten € 30,00 euro p.p. voor NMU en NMU Magicclub leden en voor Junioren € 25,00 p.p. Niet leden zijn natuurlijk ook welkom en betalen
€ 40,00 p.p. Ook kunt u een kaart kopen voor een gezonde en lekkere lunch voor € 17,50.

George Parker

De lezing van George Parker is gebaseerd op zijn boek Performing Magic with Impact waarover Teller zei: “The conjuring methods in the book are well-honed and described with exceptional clarity. The rope routine in particular is a practical, polished gem of routining and handling.”

George gaat in deze lezing in op technieken waarmee je een truc groter kunt laten lijken dan die is. Dat kan door o.a. het minimaliseren van zogenaamde procedure-tijd en een betere timing. Maar ook door “de spanning” te vergroten, het toepassen van presentatietechnieken en gebruik en vergroten van de 3-dimensionale ruimte. George gaat verder in op de heads-up-hands-up techniek en het gebruik van alternatief materiaal voor bijvoorbeeld kaarten, touw en meer.

Neem dus minstens 1 truc mee (desnoods in je hoofd) zodat je werkmateriaal hebt en die truc nog beter maakt dan hij nu al is.

Over George: hij deed duizenden shows in tientallen landen en gaf lectures in het beroemde Hollywood Magic Castle. Hij schreef behalve Performing Magic with Impact ook Index-terity en is al twintig jaar lid van de faculty van Jeff McBride’s Magic and Mystery School in Las Vegas waarmee hij ook Gift Magic schreef.

Wil je meer weten over George Parker ga naar www.georgeparker.nl

Leo Smetsers

In Leo’s nieuwe lezing van 2024 gaat hij zijn ervaringen en acts laten zien die hem door de jaren heen veel succes hebben gebracht. Goochelacts dus die in de praktijk hun grote impact hebben bewezen en magische successen hebben opgeleverd. Deze worden geïllustreerd met praktische adviezen en ervaringen.
Maar zoals ook bij al zijn optredens, past Leo zijn lezing aan uw interesse en belangstelling aan. Dus zijn er zaken waarvan u wilt dat Leo daarop ingaat stuur Leo een berichtje info@leosmetsers.nl

Zoals altijd zorgt Leo voor een gezellige en vooral inspirerende en magische lezing.
Een kleine greep uit de onderwerpen die aan bod komen.
A.C.A.A.N. met een twist; alleen mogelijk met de naam van uw ouders!
De agenda routine; verjaardagen op onnavolgbare wijze gebruiken in je act.
De uitgebreide mogelijkheden van de Multiwallet. waarin op ludieke wijze het thema: -relaties krijgen in de moderne ‘Swipe’ wereld- verwerkt is.
Totally Nuts, een mentale act met een grote bout en moer.
Hoe realiseer je een verrassend einde van je Chopcup routine.
De Hotel truc….

Wil je meer weten over Leo Smetsers ga dan naar www.leosmetsers.nl of www.hollandtricks.nl voor zijn trucs

Wij hopen zoveel mogelijk goochelvrienden weer te zien op zondag 14 januari in Rotterdam- Schiebroek.

Thom van Sloten
voorzitter de Magische Liga “52 Schakels”