Wil jij de échte geheimen van de goochelkunst leren? En ben je tussen 14 – 24 jaar?
Kom dan naar het NMU Magic weekend van 27 t/m 29 oktober 2023!

Wat gaan we doen?

In dit weekend maak je een serie masterclasses mee van enkele van de beste goochelaars. De special guest is dit jaar de Engelse Michael Vincent!

Hij treedt over de hele wereld op en was te zien in het populaire tv-programma “Fool Us in Amerika.

 

In de masterclasses leer je de geheime technieken, gaat werken aan vingervlugheid, beïnvloeden van gedrag, theatrale opbouw, toneelpersoonlijkheid, het decor en nog veel meer! Een reeks goochelaars die hun sporen verdiend hebben verzorgen de masterclasses en leren je nog veel meer trucs tijdens de pauzes. Tussendoor zijn er meerdere loterijen waardoor je sowieso met meer materiaal naar huis gaat dan je gekomen bent.

 

 

Ben jij erbij?

Het NMU Magic weekend voor jongeren is bedoeld voor iedereen van 14 tot 24 jaar. Als je jonger of ouder bent en er toch graag bij wilt zijn, neem dan even contact op met de organisatie, in overleg is veel mogelijk. In de masterclasses wordt er van uit gegaan dat je al enige kennis en vaardigheid hebt van het goochelen. Met andere woorden, het weekend is niet zo geschikt als je minder dan een half jaar met goochelen bezig bent.

Belangrijke tijden

Aankomst
Op vrijdag mag je vanaf 16.30 arriveren. Voor ouders is er ook gerekend op soep en broodjes i.v.m. de thuisreis. Als je veel later komt geeft dat niets; laat dat dan wel van tevoren even weten. Je kan ook opgehaald worden vanaf het treinstation van Lunteren.

Afsluiting
Zondag eind van de middag ronden we het weekend af, wordt alles schoongemaakt en gaat iedereen weer naar huis.

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 135,- als je lid bent bij een vereniging die is aangesloten bij de NMU of de FISM.
De kosten bedragen € 145,- als je daar geen lid van bent.

Bij de kosten is alles inbegrepen: overnachting, maaltijden en drinken, lessen en lesmateriaal. Er is letterlijk niets waarvoor je geld nodig hebt op het weekend.
Als deelnemer krijg je als extra een tegoedbon van € 10,00 beschikbaar gesteld en in te wisselen bij Magicshop, Premium Magic Store of Dynamite Magic Shop.

Organisatie

Heb je vragen bel even naar Arjan, Mitch, Rico of stuur ze een mailtje.
Arjan van Vembde: 06 2834 8378 | vembde@gmail.com
Mitch Durbank: 06 5472 1537 | info@mitchdurbank.nl
Rico Weeland: 06 4211 3259 | info@ricoweeland.com

We hopen dat je er ook bij bent. We maken er met elkaar een onwijs gezellig en leerzaam weekend van. Deelnemers van vorige jaren vertellen dat ze met nog meer plezier met het goochelen bezig zijn en nieuwe vrienden en vriendinnen hebben gemaakt. Hoe leuk is dat!!

Voordelig combi ticket met het NK

Op zondag 1 oktober zal het NK close- up en stage worden georganiseerd in Figi Zeist. Ook zijn er die dag lezingen van o.a. huidig wereldkampioen Luis Olmedo (micro magie) en Mortenn Christiansen (comedy magic). In de avond een grote show met internationale artiesten.
Hier lees je daar alles over.

Junioren tot 18 jaar betalen voor deze dag € 60,00.
Maar kom je naar het Magic Weekend voor jongeren én het NK dan betaal je geen € 60,00 + € 135,00 = € 195,00 maar € 185,00. Extra voordeel dus. Koop je combi ticket hier: