MAGISCHE KRING TWENTE

De MKT komt iedere tweede maandag van de maand bij elkaar vanaf 20 uur.
De MKT is een gezellige club met veel bitterballen en leden die met wedstrijden meedoen. De acts worden op de clubavonden uitvoerig besproken en verbeterd.

Iedereen die oprecht in het goochelen is geïnteresseerd, is welkom om een aantal bijeenkomsten bij te wonen. Hierna beslissen de leden van de MKT of er tot lidmaatschap kan worden overgegaan. De bijeenkomsten vinden plaats aan de Goorsestraat 36 in Hengevelde.

De MKT heeft in het verleden meerdere congressen georganiseerd.

Image
MKT
Opgericht: 19 januari 1971
"Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen zijn: Hilbert, Jan en Fred-Ric"

LEUKE WEETJES

Beroemd

Beroemde ex-leden van onze club zijn onder andere Fl!p Hallema en Hans Kazan.

Prijzen

Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Ned. Kampioen Kindergoochelen zijn: Fred-Ric Schrijvers, Hilbert Geerling, Jan Kosters.
Hilbert heeft ook 2 x de Grand Prix gewonnen. Daarbovenop ontving hij in 2013 de Gouden NMU Speld voor zijn verdiensten voor de goochelkunst.

Kapper
Harry Lucassen, een van de MKT-leden is kapper. Achter zijn kapsalon was een ruimte die perfect geschikt was voor goochelbijeenkomsten. Deze ruimte kreeg de - wat ons betreft briljante - naam: de "Fred Kapsalon".

ZONDER BITTERBALLEN GEEN MKT

maar er moet wel ook onmeunig goed gegoocheld worden!

CONTACT

CONTACTPERSOON
Jan Kosters
info@goochelaarjan.nl

LOCATIE BIJEENKOMST
Goorsestraat 36
Hengevelde