MAGISCHE KRING HAAGLANDEN

De Magische Kring Haaglanden (MKH) is een gezellige club voor goochelaars in Den Haag en omstreken. De goochelvereniging heeft een bibliotheek die gratis is te raadplegen. 
Historie: De vereniging is opgericht op 27 januari 1998 en heeft twee keer per maand een bijeenkomst. 
Jeugdafdeling: Sinds 14 februari 2006 heeft de MKH ook een jeugdafdeling. De jeugdafdeling – vanaf 8 jaar – wordt steeds begeleid door minimaal twee ervaren leden. 
Activiteiten: Tijdens een clubavond laten de leden elkaar trucs zien en wordt (eventueel) de uitvoering, methode en/of presentatie besproken. Verder organiseert de club ook workshops, lezingen van andere goochelaars en een jaarlijkse clubcompetitie.
Image
MKT
Opgericht: 19 januari 1971
"Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen zijn: Hilbert, Jan en Fred-Ric"

LEUKE WEETJES

Beroemd

Beroemde ex-leden van onze club zijn onder andere Fl!p Hallema en Hans Kazan.

Prijzen

Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Ned. Kampioen Kindergoochelen zijn: Fred-Ric Schrijvers, Hilbert Geerling, Jan Kosters.
Hilbert heeft ook 2 x de Grand Prix gewonnen. Daarbovenop ontving hij in 2013 de Gouden NMU Speld voor zijn verdiensten voor de goochelkunst.

Kapper
Harry Lucassen, een van de MKT-leden is kapper. Achter zijn kapsalon was een ruimte die perfect geschikt was voor goochelbijeenkomsten. Deze ruimte kreeg de - wat ons betreft briljante - naam: de "Fred Kapsalon".

ZONDER BITTERBALLEN GEEN MKT

maar er moet wel ook onmeunig goed gegoocheld worden!

CONTACT

CONTACTPERSOON
Hr H. Stevens (secretaris)
magischekringhaaglanden@gmail.com

LOCATIE BIJEENKOMST
Den Haag