GOOCHELVERENIGING MERLIJN

Goochelvereniging Merlijn is een kleine goochelclub in de omgeving van Nijmegen. De clubleden komen op afspraak bij elkaar. 
Tijdens de bijeenkomsten wordt er veel aandacht aan het goochelen besteed, m.n. het uitwisselen van trucs, het bespreken van nieuwe ideeën en het doen van suggesties voor verbeteringen. Maar ook het uitproberen van nieuwe effecten, het samen brainstormen en het geven van feedback zijn belangrijke activiteiten.
Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de vormgeving en presentatie van de effecten en de acts. Humor speelt daarbij een belangrijke rol.
Image
MKT
Opgericht: 19 januari 1971
"Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen zijn: Hilbert, Jan en Fred-Ric"

LEUKE WEETJES

Beroemd

Beroemde ex-leden van onze club zijn onder andere Fl!p Hallema en Hans Kazan.

Prijzen

Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Ned. Kampioen Kindergoochelen zijn: Fred-Ric Schrijvers, Hilbert Geerling, Jan Kosters.
Hilbert heeft ook 2 x de Grand Prix gewonnen. Daarbovenop ontving hij in 2013 de Gouden NMU Speld voor zijn verdiensten voor de goochelkunst.

Kapper
Harry Lucassen, een van de MKT-leden is kapper. Achter zijn kapsalon was een ruimte die perfect geschikt was voor goochelbijeenkomsten. Deze ruimte kreeg de - wat ons betreft briljante - naam: de "Fred Kapsalon".

ZONDER BITTERBALLEN GEEN MKT

maar er moet wel ook onmeunig goed gegoocheld worden!

CONTACT

CONTACTPERSOON
Johan Hendriks (Voorzitter)
info@johanhendriks.nl
0481 371936

LOCATIE BIJEENKOMST
Nijmegen