Nederland is een magisch theater rijker: Magic Theater 010. Christian Farla, illusionist en ondernemer van Escape Room City met o.a. de Houdini Escape Room heeft de Coronatijd gebruikt om zijn idee verder vorm te geven. Magic Theater 010, onder de rook van Rotterdam is een intiem theater met mogelijkheden voor stage, close up, lezingen etc.

Met een verrijdbare tribune en podium is de zaal op allerlei manieren in te richten. Geluid, theaterlicht, de inzet van ledschermen aan alles is gedacht. De entree an sich is al bijzonder als je de ‘bibliotheek’ binnenkomt is het even zoeken tussen de boeken waar de deur naar het theater zich bevindt. De magie is dus al begonnen.

Christian: “Voor Rotterdam zie ik met Magic Theater 010 mogelijkheden voor o.a. shows, bedrijfsfeestje, familie matinee-voorstellingen. Al dan niet in combinatie met een bezoek aan één van de drie Escaperooms.


Sfeervolle inrichting van een intiem theater

Voor Goochelclub Rotterdam, waar Christian Farla de voorzitter van is, is Magic Theater 010 nu haar thuisbasis. Met de leden van GCR is het theater zondag 29 mei geopend met een show verzorgd door een aantal clubleden. Samen met de ere-leden Paul Morak en Martin Hanson werd het nieuwe logo onthuld.


De openingsshow met o.a. John Anders, Marie Claire Dumoulin en Martijn Martell (foto’s Evert van Asselt)

Binnenkort op de Informagie een verslag van deze feestelijke opening.