Hans Klok is terug! In 2021 ging de illusionist voor de eerste keer op tournee met de splinternieuwe show ‘Hans Klok & Friends’. Het succes was immens en een vervolg kan dan ook niet uitblijven. Vanaf april tot en met het einde van de zomer gaat Hans samen met zijn Diva’s of Magic weer op tournee door heel Nederland met een moderne theatertent. In Maastricht, Eindhoven, Soest, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zal de show te zien zijn.

Zinderende en verbazingwekkende illusies worden afgewisseld met gastartiesten die nooit eerder in ons land te zien waren. Geniet van acrobatiek, comedy en natuurlijk de magie van Hans Klok!

Optredende artiesten

Helena Polach jongleur uit Tjechië, Yuri & Veronica Caveagna messenwerpers uit Italië, Nevis Brothers met de Rad des Doods, Trio Three G, acrobatiek Oekraïne en clown Kevinski uit Nederland.

Bijzondere ambiance

‘Hans Klok & Friends’ is veel meer dan alleen een spectaculaire voorstelling. Het tentencomplex is vanaf anderhalf uur voor aanvang geopend. In de foyer wachten foodtrucks en bars op het publiek. Er heerst een festivalsfeer en gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Na de voorstelling biedt de foyer de gelegenheid om nog even na te praten terwijl een DJ voor muziek zorgt.

Theatertour agenda

Maastricht 30 april t/m 15 mei in het Geuseltpark, ingang Stadionweg
Eindhoven 26 mei t/m 5 juni Jacob Opperheimpark t.o. Evoluon
Soest 11 juni t/m 26 juni evenementterrein aan de Ferdinand Huyklaan
Amsterdam 2 t/m 17 juli festivalterrein Wethouder van Essenweg
Rotterdam, 22 juli t/m 7 augustus naast SS Rotterdam
Den Haag, 13 t/m 28 augustus, evenementterrein in Loosduinen

Hans Klok & Friends is een productie van het Nederlandse bedrijf Festivity King.