Op vrijdag 19 februari 2021 om 20:00 uur is er weer een NMU Lecture Night met niemand minder dan Boris Wild. Voormalig FISM kampioen en ‘fooler’ bij Penn & Teller. Een inspirerende lecture die helemaal aansluit bij de actualiteit. Boris zal een aantal trucs uitleggen geschikt voor online maar ook als je op 1,5 meter het publiek wilt verwonderen. Trucs met visuele- maar ook interactieve effecten waarbij je deelnemers mee kunnen doen op afstand. En de meeste effecten zijn ook nog eens makkelijk te vertonen!

Geef jij op dit moment virtuele shows en ben jij op zoek naar sterke effecten die je online kunt vertonen? Wil je nieuwe routines leren die je met social distancing kunt goed kunt doen? Wil jij twee uur lang de beste kaarteffecten leren van een FISM kampioen en die je ook nog eens vragen kunt stellen? Geef je dan nu op voor deze gratis* NMU lecture welke in het Engels zal zijn!

Wie is Boris Wild?

Boris Wild is een internationaal bekende goochelaar uit Parijs. Hij won de Grand Prix bij de Franse goochelkampioenschappen (FFAP), de Monte Carlo Magic Star Awards en is een voormalig FISM kampioen. Hij is bekend van verschillende internationale TV Shows zoals Penn & Teller: Fool Us (Fooler!) en Le Plus Grand Cabaret du Monde. Verder was Boris Wild ook juryvoorzitter bij de FISM wereldkampioenschappen in Peking en heeft hij de prestigieuze Robert-Houdin Silver Medal in ontvangst mogen nemen.

*) De NMU Lecture Night is gratis voor NMU leden en donateurs.

Het mooiste is nog dat deze lecture geheel gratis is voor NMU clubleden en donateurs. Vergeet je alleen niet op tijd te aan te melden, want er zijn 75 plaatsen beschikbaar in verband met de capaciteit van Zoom. Dus op = op.

Registratie en toegang tot de lecture

Op het moment dat je een kaartje koopt of je registreert voor de lecture ontvang je een link en een wachtwoord die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot de lecture via ZOOM. Wij controleren bij aanvang aan de hand van de gastenlijst of je je voor de lecture hebt aangemeld. Heb je nog vragen stuur dan een mailtje naar de secretaris@denmu.nl

Het optreden van Boris Wild bij Penn & Teller; Fool Us kun je hieronder terugkijken:


Niet-leden

Niet NMU clubleden en donateurs betalen voor de lecture € 20,95.
Voor hen zijn in totaal 25 plaatsen beschikbaar. Maar misschien is het juist nu verstandig om lid te worden van de NMU. Donateur worden kost slechts € 47,50 per jaar en we organiseren minimaal twee (online) lectures per jaar die je dan gratis kunt bezoeken. Daarnaast krijg je toegang tot het besloten deel van het digitale vakblad Informagie voor de uitleg van allerlei trucs, krijg je korting bij een aantal goochelwinkels en NMU dagen en congressen en ontvang je de Informagie thuis. Ook zal je op de hoogte worden gehouden met onze nieuwsbrief over evenementen en ander goochelnieuws.

Als je nu donateur wordt, kun je ook meteen deelnemen aan deze lecture die dan dus gelijk gratis is!
Een extra mooi aanbod dus!