Vandaag, 3 juni 2021, is Flip Hallema 80 jaar geworden en dat verdient uiteraard mijn en onze bijzondere aandacht! 80 jaar levenservaring! Een mooie en respectabele leeftijd voor een bijzondere en evenzo mooie en respectabele man met grote betekenis in de wereld van de magische kunsten.

Het is dus zeer verdiend dat Flip hier de aandacht krijgt voor dit mooie moment. Flip is dan wel niet de allergrootste qua lengte, maar hij is ontegenzeglijk een man die tot de grootheden behoort van de Nederlandse goochelwereld. Zijn verdiensten en bijdragen zijn immers enorm en dat is niet alleen beperkt gebleven tot de Nederlandse landsgrenzen. Flip is van internationale allure, is beroemd in alle magische continenten en wordt geroemd, geëerd en gewaardeerd waar hij maar komt in de internationale goochelwereld. Als goochelaar en als mens.

Ik heb grote waardering en ben zeer dankbaar voor alles wat Flip Hallema heeft toegevoegd aan de magische wereld en hoop uiteraard dat iedereen nog in lengte van jaren veel van Flip mag horen, zien en ervaren. Beste Flip, jij als groot creatief magiër, uitvinder, historicus, veelvuldig nationaal en internationaal prijswinnaar, schrijver, creatief brein, woordkunstenaar, dvd maker, inspirator, voormalig NMU president, fantastisch goochelaar en bovenal een heel fijn mens, ik wens jou, mede uit naam van alle NMU’ers een fijne verjaardag toe en voor de komende jaren alle gezondheid en veel bewonderenswaardig mooie jaren!

René Laurant
president van de Nederlandse Magische Unie

PS: Wil je Flip alsnog een appje of kaartje sturen dan is dat voor hem natuurlijk altijd leuk. Flip Hallema, Wiardi Beckmanlaan 136 3762 HD Soest