The Magicians an amazing experience

Ben je klaar voor een middag vol betovering, verwondering en verbazing? Maak je dan op voor een onvergetelijke magische ervaring tijdens de spectaculaire show “The Magicians” in het Friendship Sports Centre in Amsterdam. Maar deze show is meer dan alleen entertainment. Het is een liefdadigheidsevenement met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de sportvereniging “Only Friends”. Deze vereniging zet zich in om kinderen met een beperking de kans te geven om onbeperkt te blijven sporten.
Op zondag 19 november om 14.00 uur brengen meester illusionisten en mentalisten, Rob en Emiel, een unieke groep magicians samen om een show te verzorgen die normaal gesproken alleen te zien is in het bruisende Las Vegas. Maar nu hebben ze ervoor gezorgd dat deze betoverende show voor één middag exclusief in Amsterdam te bewonderen is.
“The Magicians” biedt een scala aan magische hoogtepunten die je versteld zullen doen staan. Bereid je voor op adembenemende illusies, mindreading, comedy magic en vingervlugheid van absolute wereldklasse. Wie ga je zien?
Christian Farla met zijn prijswinnende act, Bianca Farla & Showgirls of Magic in Moviepark Germany, Niek & Guy en David Severins.

De spectaculaire illusionist Christian Farla zal een aantal van zijn adembenemende creaties laten zien. Onlangs won hij de Grand Prix 2023 en mag zich dé kampioen van Nederland noemen. Ook Bianca Farla’s Showgirls of Magic zullen aanwezig zijn met waanzinnige illusies. Laat je betoveren door David Severins, die het publiek op het puntje van zijn stoel zal krijgen. En laat je meenemen in de verrassende wereld van “Niek & Guy“ (ook bekend van de Ashton Brothers) waarbij niets is wat het lijkt.
Maar er is meer….
De Deense magiër Mortenn Christiansen heeft tijdens het WK magic 2022 in Canada indruk gemaakt en mag zich wereldkampioen Comedy Magic noemen. Ook hij zal bij “The Magicians” zijn talenten laten zien. En natuurlijk zullen Rob en Emiel zelf niet achterblijven met hun meest indrukwekkende acts. Deze unieke mix van magische performances wordt aangevuld met het onnavolgbare talent van Hans Kazàn. Daarnaast zal Melvin Wijkhuisen, de winnaar van de eerste G-klasse op het NK Magic 2022, een gastoptreden verzorgen

Maar deze show is meer dan alleen entertainment. Het is een liefdadigheidsevenement met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de sportvereniging “Only Friends”. Deze vereniging zet zich in om kinderen met een beperking de kans te geven om onbeperkt te blijven sporten. Hun slogan is dan ook; “je bent goed zoals je bent”. Door een kaartje te kopen voor “The Magicians” draag je dus direct bij aan dit prachtige initiatief en help je kinderen hun sportieve dromen waar te maken. Kaarten kosten
De locatie van dit magische spektakel is het Friendship Sport Centre gelegen aan de Beemsterstraat 652 in Amsterdam. Voor tickets kun je terecht bij Ticketpoint, het officiële verkooppunt van deze betoverende show. Mis deze kans niet om de wereldklasse magie rechtstreeks naar Amsterdam te halen en tegelijkertijd een goed doel te steunen.

Zorg ervoor dat je erbij bent op zondag 19 november om 14.00 uur en laat je meevoeren in de fascinerende wereld van “The Magicians”. Koop nu je tickets en maak je klaar voor een middag vol magie, verwondering en onvergetelijke herinneringen.

Datum

nov 19 2023
Verlopen!

Tijd

Zaal open om 13.00 uur
14:00 - 16:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Friendship Sports Centre Beemsterstraat 652
Categorie