NMU Magic Café on tour – regio Noord

Op zondag 16 april organiseert de NMU; NMU Magic Café On Tour. Een nieuw initiatief om elkaar te ontmoeten. Vooral leden die zijn aangesloten bij een vereniging of bij de NMU zelf (de Magic Club leden). Maar natuurlijk is iedereen lid of niet van de NMU van harte welkom. Dat zal niet in een aparte ruimte zijn maar gewoon gezellig in het café. Een pilot wordt gestart in de regio Noord. Het eerste NMU Magic Café On Tour zal worden georganiseerd in café Moeke in Enschede.

Een gezellig café om elkaar te ontmoeten, te inspireren of kennis te maken. Het zou daarnaast natuurlijk ook leuk zijn om de gasten te verwonderen met de magie. Maar we hopen ook (jeugdige) geïnteresseerden in de goochelkunst te bereiken. En ze wellicht een extra zetje te geven lid te worden van een vereniging of de NMU Magic Club.

Leden van Passe Passe, Magische Kring Twente, Magische Kring Zwolle, Aladdin en de Magische Ring Friesland zijn via de clubs uitgenodigd. NMU Magic Club leden in de regio Noord ontvangen een uitnodiging via de mail. Maar wil jij er ook bij zijn dan ben je natuurlijk meer dan welkom.

De entree van NMU Magic Café On Tour is gratis maar omdat café Moeke graag wil weten hoeveel goochelaars en liefhebbers van de goochelkunst komen dien je vooraf een kaart te bestellen. Deze kost € 7,00 per stuk + € 1,00 transactiekosten. Bij inlevering van de kaart worden de kosten op de dag zelf in de vorm van consumptiebonnen vergoed. Uiteindelijk een gratis evenement dus voor NMU en Magic Club leden.


De kaartverkoop via Eventix loopt tot woensdag 12 april a.s.

Café Moeke is te vinden op de Oude Markt 8 in Enschede.
Inloop vanaf 11.00 uur – 17.00 uur.
Vanaf 13.00 uur is het ook drukker in het café en zou magie voor de gasten vast gewaardeerd worden.

Voor meer informatie stuur een berichtje naar de secretaris Peter van Dam (secretaris@nmumagic.nl)

Datum

apr 16 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 - 17:00

Locatie

MOEKE
Oude Markt 8, Enschede
Categorie