Online Lezing David Regal

Exclusief in Nederland voor Dynamite Magic Shop!

DAVID REGAL is een van de meest gevraagde consultants en zijn ideeën en effecten zijn door miljoenen mensen wereldwijd bekeken. Zo was hij de hoofd schrijver en mede producer van het bekende TV programma The Carbonaro Effect. In maar liefst zes jaar heeft hij daarvoor honderden originele effecten bedacht en uitgewerkt.

Hij heeft gewerkt en geschreven voor de allergrootste artiesten welke je op TV maar ook live op de grootste Vegas en Broadway podia hebt kunnen zien. Daarnaast is hij een schrijver van onder andere de uiterst populaire tv series Rugrats maar ook Everybody Loves Raymond en heeft hij zeer populaire effecten op de markt gebracht (Sudden Deck, Clarity Box, etc). Daarnaast heeft hij als schrijver nog de zeer goed verkopende boeken Constant Fooling 1 en 2, Approaching Magic, Interpreting Magic, etc uitgebracht. Maar ook was hij twee keer “Magic Castle Lecturer of the Year” en de ontvanger van de “Creative Fellowship” uitgereikt door de Academy of Magical Arts.

Deze lezing zal voornamelijk effecten behandelen welke voorkomen in zijn bestseller “Interpreting Magic” maar uiteraard laat hij ook speciale dingen zien die je enkel in zijn lezing te zien krijgt. Daarnaast zal hij vertellen wat er allemaal komt kijken van een TV sesie zoals het Carbonaro Effect.

Tevens krijg je uiteraard de kans om allerlei vragen te stellen aan David!

De lezing zal in de Engelse taal gepresenteerd worden via ZOOM. Na in de webshop een ticket te hebben gekocht ontvang je van ons een link waarmee je je definitief kunt inschrijven voor de zoomsessie en ontvang je de definitieve link waarmee je op 20 Mei kunt inloggen. De lezing zal starten om 20.00 uur.

Datum

mei 20 2021
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Kosten

€10,00

Locatie

Online

Online Event

Categorie

Organisator

Dynamite Magic Shop
Telefoon
0774722378
Email
info@dynamitemagicshop.com
Website
http://www.dynamitemagicshop.com