NK close – up, stage 2022

Wedstrijden en artiesten van wereldformaat

Nog even en dan is het zover: het Nederlands Kampioenschap goochelen op zondag 16 oktober in het mooie Figi theater in Zeist. Zo’n 15 goochelaars gaan strijden om de prijzen in de categorie Stage (manipulatie, illusie, algemeen goochelen of mentalisme) en Close- up (met kaarten, munten, parlour etc.). Overdag zijn er wedstrijden, maar ook lezingen van topgoochelaars uit het buitenland en kun je shoppen bij een aantal goochelwinkels die ook demonstraties geven. We rekenen op ca. 200 goochelaars dus ook leuk om andere goochelaars te ontmoeten met dezelfde passie. In de avondshow treden bekende artiesten op uit binnen- en buitenland. Kortom: een magische dag waar jij bij kunt zijn!


Een avondshow met topartiesten

In de avondshow zullen een groot aantal toppers uit binnen- en buitenland optreden. Je weet en begrijpt vaak niet wat je ziet op goochelgebied. Optredende artiesten zijn o.a. Niek Takens, Arjan van Vembde, Martijn Martell, Guyllaume Wibowo uit Nederland. Nikola Arkane uit Noord- Ierland, Tom Stone uit Zweden en Jon Allen uit Engeland. Tom en Jon zullen overdag ook allebei een inspirerende lezing verzorgen. Alle informatie over het programma, de artiesten, de lezingen, de goochelwinkels die aanwezig zijn kun je hier lezen.

Koop nu uw kaart… voor het te laat is

Een kaart voor de hele dag én de avondshow kost slechts 100 euro. NMU-verenigingsleden, Magic Club leden en donateurs betalen 80 euro voor deze dag. Junioren tot 21 jaar 60 euro. Ben je lid van een vereniging dan kan uw vereniging een extra korting krijgen op uw kaart. Vraag dan eerst naar de voorwaarden bij uw secretaris voor je je gaat inschrijven.

Lid worden als NMU verenigingslid, Magic Club lid of donateur is nu extra aantrekkelijk. Je krijgt als Seniorlid gelijk 20 euro korting op uw kaartje. Juniorleden (tot 21 jaar) die zich aanmelden betalen 60 euro voor een kaartje. Voor meer informatie over de voordelen van het NMU lidmaatschap klik hier.

Het Figi theater is makkelijk bereikbaar

In hartje centrum Zeist ligt het Hotel Theater Figi. Heel makkelijk bereikbaar met de auto en parkeergarages op loopafstand. Of reis met de trein naar NS-station Driebergen- Zeist (3 km van Figi) en pak lijnbus 50 richting Utrecht naar bushalte Het Rond en stap voor het theater uit.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 16 2022

Tijd

10:00 - 22:00

Locatie

Figi theater Zeist
Categorie