Christian Farla MAGIC 2.0 – The next level of Magic

Meester-illusionist en Nederlands kampioen goochelen 2023 Christian Farla is terug in de Nederlandse theaters met zijn nieuwe spectaculaire magic & illusieshow genaamd MAGIC 2.0. – The next level of Magic.

Een theatershow waarbij u op het puntje van uw stoel kunt zitten vol verbazing, humor en sensatie. Van vingervlugge kaarttrucs, mindreading, hypnose, zweefacts tot een doorzaagact met een plexiglas kist waar u met uw neus bovenop zit. Christian wordt ook in deze voorstelling begeleid door zijn Showgirls of Magic.

De Rotterdamse illusionist maakte de afgelopen jaren vooral in het buitenland furore, onder andere in Frankrijk, Engeland en Duitsland met TV-optredens bij Europa’s grootste varieté TV-show ‘Le Plus Grand Cabaret du Monde’ ‘Britain’s Got Talent’ en het Duitse ‘Das Supertalent’. Daarin stond Christian in de finale en miljoenen kijkers zagen hoe hij een helicopter uit het niets liet verschijnen.
Na twee seizoenen in het Franse Royal Palace als headliner te hebben gestaan, keerden Christian en zijn Showgirls afgelopen zomer én winter terug in Moviepark Germany met maar liefst 130 shows in het 2500 seats tellende theater.

MAGIC 2.0 – The next level of Magic een belevenis die u niet meer zult vergeten. Na afloop kunt u alleen nog zeggen.. Hoe dan!?

Datum

feb 27 2024
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:15

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

De Orangerie, Kloosterwandplein 12-16, Roermond
Categorie