De NMU dat zijn wij samen!
En….golf en goochelen kunnen ook samen! Wij weten dat er veel goochelaars ook golf als hobby hebben. Dus hoe leuk zou het zijn om beide hobby’s te combineren?
Daarom pakken Gerhard Hessling en Jos Groskamp de golfhandschoen op, en organiseren namens de NMU op woensdag 18 september tussen 11.00 uur en 17.00 uur de eerste NMU Golf- en Goocheldag op “De Heemskerkse Golfclub”.

 

Wat kun je verwachten?

Ontvangst met koffie en gebak, het lopen van een 9 of 18 holesbaan, een lekkere lunch en drankje na. Natuurlijk wordt er ook gegoocheld. Wie en wat, dat is nog een verrassing, maar dat alleen zal zeker de moeite waard zijn.

De eerste NMU Golf- en Goocheldag exclusief voor NMU leden

Ook als je onervaren bent of het gewoon eens wil proberen bieden we je ook de mogelijkheid om mee te doen. Dan krijg je een clinic (probeerles) van de zeer ervaren golfpro van “De Heemskerkse Golfclub” en ga je daarna de par 3 baan uitproberen met je net geleerde golfswing! Hoe gaaf is dat!

 

Wat zijn ongeveer de kosten voor de hele dag?

Lopen van 9 holes: € 55,00
Lopen van 18 holes: € 75,00
Volgen clinic en par 3 baan: € 55,00

Golfen en goochelen..!

Na de clinic of lopen van de baan kun je dineren in “Brasserie de 19de”, maar dat is niet bij de prijs inbegrepen. Als daar genoeg liefhebbers voor, dan gaan we daar ook een feestje van maken. We zijn ook aan het onderzoeken of er ’s avonds eventueel een lezing en/of optredens gegeven kunnen worden.

 

Doe mee en geef je op voor 1 augustus!

Ben je net zo enthousiast als wij, geef je dan zo snel mogelijk op, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. (32 voor de holes en 12 of 24 voor de clinic.)
Voor 1 augustus willen we graag weten, wie willen komen! Graag dus even aanmelden.
Stuur een mailtje of je de clinic wilt volgen of de 9 holes of 18 holes wilt lopen.
Op 2 augustus maken we de balans op en krijg je bericht of de dag doorgaat, dan wel over de invulling van de dag en de betaling ervan.
Laat ook weten of je wilt blijven dineren en/of interesse hebt in een avondprogramma.
Laat je verrassen! Mail naar: g.hessling@ziggo.nl

De NMU dat zijn we samen en daarom pakken wij de golfhandschoen op. Doe je mee?!
Tot woensdag 18 september bij De Heemskerkse Golfclub, Communicatieweg 18 in Heemskerk.
Check de website voor deze schitterende golfbaan www.heemskerksegolfclub.nl

Jos Groskamp en Gerhard Hessling
g.hessling@ziggo.nl