Op 1 juni bestond Dynamite Magic Shop 25 jaar! Dat laat je niet zomaar voorbijgaan! En terecht! Rene Geelen heeft in de afgelopen week zijn mooie jubileum mogen vieren en deed dat met een feestelijke winkeldag. Iedereen die deze dag de moeite had genomen om af te reizen naar Velden werd hartelijk verwelkomd met koffie en gebak en kon gebruik maken van aantrekkelijke acties bij aankoop van nieuwe magische zaken. De weg naar de winkel werd door velen in ieder geval gevonden, want een volle winkel bewees dat velen uit het land en directe omgeving van Velden getuige wilden zijn van 25 jaar Dynamite Magic Shop

Sfeerimpressie van de dag, foto’s Facebook pagina Dynamite Magic Shop

De afsluiting in de avond werd ingeleid met een veiling. Daarna volgde een zeer boeiende lezing van creatief bedenker van zeer sterke en visuele effecten Mickael Chatelain. En wat een succes was deze keuze. Chatelain is een zeer aardige Fransman die inderdaad bewees zeer sterke effecten te kunnen bedenken die ook echt goed bruikbaar zijn. Uiteraard met behulp van gimmicks, want daar staat Chatelain om bekend.

foto Facebook pagina Dynamite Magic Shop

Uw president was samen met twee andere bestuursleden van het Dagelijks Bestuur ook afgereisd richting het Limburgse land. Met goede reden uiteraard. Rene Geelen verdient een grote blijk van waardering voor 25 jaar vakmanschap. Na het dealerschap van Kali heeft Rene die rol eigenlijk overgenomen. Als toonaangevend dealer, maar ook als organisator van de Dynamite Magic Day dagen én als organisator van vele lezingen door internationale goochelaars van naam. De fotogalerij in de winkel getuigt van een imposante serie goochelaars die Velden hebben aangedaan voor een mooie avond magie. Zo heeft Rene in al die jaren ervoor gezorgd dat onze community gestimuleerd en gemotiveerd en in verbinding met elkaar bleef. En dat altijd in combinatie met vakmanschap en kwaliteit. Menigeen roemt Rene Geelen om zijn goede service en waardeert zijn grote inzet voor de goochelkunst in Nederland.

Voor mij als president dan ook genoeg reden om dit jubileum te gebruiken om Rene Geelen in het zonnetje te zetten en te waarderen. Die waardering heb ik graag tot uiting gebracht in het opspelden van de Pluim van de President. Een pluim die Regen Geelen met alle recht toekomt.

foto’s Facebook pagina Dynamite Magic Shop

We hopen van harte dat Rene Geelen nog voor lange tijd verbonden mag zijn aan onze goochelgemeenschap! Op naar het volgende jubileum.

Rene Laurant
president Nederlandse Magische Unie