Donderdag 24 oktober 2021 heeft Véronique een zwaar auto-ongeluk gehad en ligt momenteel in het ziekenhuis. Heel leuk zou het zijn Veronique een kaartje te sturen. Die positieve aandacht kan zij juist nu goed gebruiken.

Veronique reed samen met haar zus Daniélle in haar auto op de Bennebroekerdijk, een tweebaansweg, richting Hoofddorp. Aan de andere zijde van de weg stond een vrachtwagen stil om iets te laden en te lossen. Daar kwam plotseling een personenauto achter vandaan die deze vrachtwagen ging passeren. De bestuurster van deze inhalende auto had niet in de gaten dat de auto van Véronique naderde.
Véronique heeft nog getracht uit te wijken, maar dit was praktisch niet meer mogelijk, waardoor de inhalende auto haar auto behoorlijk geraakt heeft. Gelukkig heeft de zus van Véronique, wonderwel, niets aan deze botsing overgehouden. Véronique helaas wel. Nadat dit ongeluk had plaatsgevonden is zij direct door een ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Spaarne Gast Ziekenhuis in Haarlem. Volgens de politie heeft Véronique geen enkele schuld aan dit ongeluk.

Heel, heel leuk zou het zijn Veronique een kaartje te sturen. Die positieve aandacht kan zij juist nu goed gebruiken.
Dat kan naar het Magic Art Center, Meerweg 1a, 2121 VA Bennebroek

Indien u nadere informatie wenst, dan kunt u mailen naar theovandecoevering@kpnmail.nl

Theo van de Coevering
lid van het MAC team

Bericht opgesteld 28 september. Updates zullen onder dit bericht worden geplaatst in de toekomst.

UPDATE…

Lieve allemaal,

Ik wil jullie heel erg danken voor alle mooie kaarten met de lieve, mooie en bemoedigende woorden en de bloemen welke ik van jullie heb ontvangen.
Dit geeft mij kracht en moed om de voor mij moeilijke periode door te brengen. Ik hoop op een goed herstel zodat ik jullie weer kan ontvangen en ontmoeten in het Magic Art Center.

Veronique

13 oktober 2021:
Na een aantal weken in het Spaarne Gast Ziekenhuis is de volgende diagnose gesteld:

De orthopedisch chirurg heeft verteld dat de operatie geslaagd is. De rechtervoet zal enkele weken onbelast moeten blijven.
De neuro chirurg is tevreden met de huidige functie van de nekwervels en zal deze over enkele weken opnieuw bekijken.

Véronique verblijft momenteel in het Revalidatiecentrum Zuiderhout.
Zij is blij met de belangstelling van kaartjes, bloemen, appjes etc. etc. Daar haalt ze veel positieve energie uit.

Revalidatiecentrum Zuiderhout
t.a.v. Veronique Ross- Dabrowski.
1e etage kamer 13
Beelslaan 9
2012 PK Haarlem

Bezoek is mogelijk van 10.30 uur tot 19.00 uur.

PS: De 1e maandagavond van oktober is er geen show in het MAC, maar er wordt hard
gewerkt om op de 1e maandagavond 1 november 2021 weer een prachtige show samengesteld te krijgen. Dus noteer deze datum alvast in uw agenda. Wij houden u op de hoogte via de website, de Facebook pagina van het MAC en op de Informagie agenda.