Bicycle® Benelux, partner van de NMU, komt met een nieuw initiatief; het Bicycle Benelux ambassadeursprogramma. Ben je goochelaar, kaartmanipulator of cardist en heb je een voorliefde voor Bicycle dan kun je je aanmelden. Een ambassadeur neemt volgers mee in alles wat hij/zij doet en kan met Bicycle. Op de onlangs geïntroduceerde Bicycle Benelux Instagram pagina kun je daar meer over lezen. Slim om te volgen als je op de hoogte wilt blijven van o.a. de nieuwste Bicycle decks. De deadline voor de eerste aanmeldingsronde is 30 juni 2024.

Voordelen

Bicycle ambassadeurs die worden geselecteerd ontvangen een gratis welkomstpakket met een assortiment van verschillende decks waaronder gaff decks, oude favorieten en enkele recente releases. Verder ontvang je alle nieuwe releases die Bicycle lanceert in een jaar (ca. 15 decks). Een mooie manier dus om ook je eigen collectie uit te breiden en te delen op de socials met je volgers. Ook maak je kans op een ticket voor het Nederlands Kampioenschap Goochelen op 5 en 6 oktober in Zeist.

In de toekomst, en naar mate de Instagram pagina Bicycle Benelux meer volgers én ambassadeurs zal aantrekken, wil Bicycle samen met de ambassadeurs nadenken over nieuwe initiatieven, zoals een discord organiseren, events of een ambassadeursdag. Een Bicycle merchandise lijn zal geïntroduceerd gaan worden waar de ambassadeurs bij worden betrokken.

Wil je meer weten over het Bicycle Benelux ambassadeursprogramma ga dan naar de Bicycle Benelux Instagram pagina. Via deze link kun je je aanmelden en ontvang je meer informatie over de verdere voordelen en wat Bicycle van je verwacht.