GOOCHELVERENIGING ALADDIN

Aladdin is de man met de mysterieuze olielamp die wensen vervult. Aladdin staat symbool voor onze goochelclub. Het mysterieuze van een goocheltruc verbaast ons net als de wonderlamp Aladdin deed. Aladdin is de goochelclub in Zwolle voor de hele regio. Een kleine club van zo’n 12 leden. Dit geeft de ruimte aan alle clubleden om trucs te laten zien, te bespreken en tips te krijgen om de uitvoering op een hoger plan te krijgen.

Een truc goed uitvoeren is essentieel, een uitstekende performance maakt de truc succesvol en een logische inpassing van een truc in een voorstelling maakt een truc extra waardevol. Van elkaar leren draagt bij aan jouw succes of je nu goochelaar bent of een entertainer met een bredere toolbox.

Elke laatste dinsdagavond van de maand hebben we onze clubbijeenkomst in de vergaderruimte van een bedrijf in Zwolle. We beschikken over een inspirerende ruimte voor onze bijeenkomsten. Is je interesse gewekt? Neem contact op met de secretaris van onze club voor het adres en kom een keer langs. Dan ervaar je onze club en besluit je wellicht om lid te worden.

Image
MKT
Opgericht: 19 januari 1971
"Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen zijn: Hilbert, Jan en Fred-Ric"

LEUKE WEETJES

Beroemd

Beroemde ex-leden van onze club zijn onder andere Fl!p Hallema en Hans Kazan.

Prijzen

Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Ned. Kampioen Kindergoochelen zijn: Fred-Ric Schrijvers, Hilbert Geerling, Jan Kosters.
Hilbert heeft ook 2 x de Grand Prix gewonnen. Daarbovenop ontving hij in 2013 de Gouden NMU Speld voor zijn verdiensten voor de goochelkunst.

Kapper
Harry Lucassen, een van de MKT-leden is kapper. Achter zijn kapsalon was een ruimte die perfect geschikt was voor goochelbijeenkomsten. Deze ruimte kreeg de - wat ons betreft briljante - naam: de "Fred Kapsalon".

ZONDER BITTERBALLEN GEEN MKT

maar er moet wel ook onmeunig goed gegoocheld worden!

CONTACT

CONTACTPERSOON
Dhr. J. Duitman (Secretaris)
janduitman@hotmail.com
06-24360106

LOCATIE BIJEENKOMST
Zwolle