Zondag 3 september 2023 wordt de tweede pilot van het NMU Magic Café on Tour in Delft gehouden. Wij hopen daar weer een aantal goochelaars bij elkaar te krijgen. Dit in de eerste plaats om elkaar te ontmoeten en met elkaar bij te praten. Dit alles in de gezellige ambiance van MOEKE Delft, Beestenmarkt 16 in Delft. De locatie is goed te bereiken. Vanaf het station Delft is het ongeveer 10 minuten lopen. Parkeren kan je het beste in Zuidpoortgarage, Zuidwal 14 in Delft (betaald parkeren). Moeke Delft is gewoon open; wij zitten gewoon tussen de gasten van Moeke in.

Programma

Inloop vanaf 11.00 uur. Van 11.00 uur tot 14.00 uur hebben wij alle gelegenheid om met elkaar bij te praten en eventueel elkaar wat te laten zien. Vanaf een uur of 14.00 vinden wij het ook leuk om de gasten binnen of op het terras wat van onze kunsten te laten zien. Wie weet wat dat nog voor ons vakgebied en de NMU kan opleveren. Nieuwe leden, zowel jong als oud, zijn altijd welkom.

Kosten

Per saldo gratis.
Omdat Moeke graag van te voren wilt weten hoeveel goochelaars ze kunnen verwachten is het kopen van een kaart van € 7,00 (+ € 1,00 transactiekosten) noodzakelijk. Bij komst wordt de betaalde entree volledig gecompenseerd.

Aanmelden

Voor Zondag 3 september aanstaande.

Tegenprestatie

Het enige wat wij van je vragen is om vanaf 14.00 uur wat trucs aan de gasten te laten zien. Een mooie gelegenheid om in de praktijk te oefenen. En goochelen vinden wij allemaal leuk, dus hoeft geen probleem te zijn toch?

Alle info over NMU evenementen, zoals onder andere het Magic Cafe, is ook te vinden in de NMU Agenda.

Wij hopen van harte jullie te ontmoeten. Zien wij je op zondag 3 september aanstaande in Delft?
Heb je nog vragen, stuur dan even een berichtje naar secretaris@nmumagic.nl

Met vriendelijke groet,
Namens het Dagelijks Bestuur,
Peter van Dam
secretaris