Hans Klok is alweer even terug in Nederland en we zien hem regelmatig in talkshows aanschuiven. Een ware ambassadeur voor onze goochelkunst, daar zijn we heel blij mee. Daarnaast werkt Hans samen met Vincent TV producties (Chateau Meiland, Dragon’s Den) aan een nieuw tv format waarin hij jonge goochelaars, illusionisten en mentalisten coacht. Wanneer dat te zien is is nog niet bekend. Maar deze zomer is hij weer live te zien in Utrecht in de familieshow Hans Klok & Friends.

Een show boordevol spektakel

In de zomervakantie van 15 juli t/m 1 augustus is de zinderende familieshow Hans Klok & Friends te zien in een imposante theatertent in Utrecht. Natuurlijk neemt hij zijn Diva’s of Magic mee en zorgt Hans voor heel veel bijzondere illusies zoals we dat van hem gewend zijn. Zijn acts worden afgewisseld met sensationele luchtacrobatiek, vliegende motoren, dansende laserstralen en onnavolgbare comedy. Allemaal internationaal bekroonde acts. Dat alles goed voor ruim 90 minuten spektakel.

 

Een bijzondere locatie en sfeer

Speciaal voor deze productie wordt in het Griftpark in Utrecht een moderne theatertent opgebouwd. Maar er is meer dan een show alleen. Voor aanvang kan je zo’n 1,5 uur lang genieten van de festivalsfeer met foodtrucks, terrassen en muziek. Oftewel een totaal beleving voor de hele familie.

Voor meer informatie en kaartverkoop www.hansklokshow.nl