De redactie van de Informagie ontving een schriftelijk verzoek van de leden van ‘het MAC team’ om nog een keer extra aandacht te vragen voor het Magic Art Center. Het is voor heel veel mensen in de entertainment industrie en daarbuiten al lange tijd geen gemakkelijke tijd, dat realiseren we ons. Ook het Magic Art Center had en heeft het niet gemakkelijk vanwege het minimaal aantal georganiseerde MAC avonden. Daar komt bij dat Veronique Ross een ernstig auto ongeluk heeft gehad en het herstelproces helaas zeer langzaam verloopt.

Beste goochelvrienden en liefhebbers van de magie,

Zoals u allen weet, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd om het aantal COVID 19 besmettingen sterk terug te dringen. Hierdoor is het helaas onmogelijk om het jaar 2021 af te sluiten met de bekende MAC- December showavond.

Wij waren bezig om in december wederom een prachtige show te organiseren. Wij zouden deze keer iets anders doen dan onze jaarlijkse Sinterklaas Surprise avond. Het idee was om maandag 13 december een show rondom het thema kerst samen te stellen. Hiervoor waren al verschillende goochelaars en artiesten benaderd en bereid gevonden hun medewerking hieraan te verlenen. Maar helaas.

Het jaar 2021 is voor Véronique persoonlijk en het Magic Art Center een zwaar jaar geweest.
In de eerste plaats natuurlijk door het verschrikkelijke ongeluk dat Véronique is overkomen, met gevolgen voor haar voet en haar nekwervels. En in de tweede plaats natuurlijk ook de grote beperkingen waardoor er veel te weinig activiteiten in het Magic Art Center hebben kunnen plaatsvinden.

De financiële positie van het Magic Art Center had en heeft hier sterk onder te lijden.
Gelukkig heeft Véronique het afgelopen jaar van meerdere (goochel)vrienden donaties mogen ontvangen, waarvoor zij heel erg dankbaar is. Daarmee kunnen een deel van de vaste lasten betaald worden. Dit was voor Véronique, zeker gezien de periode waarin zij in het ziekenhuis en het revalidatiecentrum verbleef, ook vooral een morele steun.

De leden van het MAC-team zouden het geweldig vinden als u een donatie zou willen doen als ‘kerstcadeau’ voor Véronique als extra steun aan het einde van dit voor haar vervelend verlopen jaar. Elke donatie, hoe klein ook, zou geweldig zijn en daarmee maakt u het mede mogelijk om het Magic Art Center voort te laten bestaan.

Uw donatie kunt u overmaken naar rekening NL42 RABO 0306 9702 52 ten name van het Magic Art Center. Véronique weet hier zelf uiteraard niets van, dus dat zou een mooie verrassing zijn.

Véronique dankt iedereen voor de steun en belangstelling die zij in het afgelopen jaar mocht ontvangen en zij doet u de hartelijke groeten.

Met magische groeten van de leden van het MAC-team
Ab
Charles
Wim en Wil
Theo