Een nieuw initiatief van de Nederlandse Magische Unie is gelanceerd: NMU TV. Een programma, gepresenteerd door het bekende duo Rob & Emiel, waarin de goochelkunst vanuit allerlei kanten wordt belicht. In deze serie van vijf liggen er nog drie op de plank. Op de socials zagen we heel veel leuke en positieve berichten voorbijkomen. En dat is natuurlijk goed om te lezen.

In iedere NMU TV aflevering interviews, tips en inspiratie voor beginnende- en gevorderde goochelaars maar ook trucs en recensies. Rob ontvangt de gasten in de studio en Emiel doet dat online. Dat maakt iedere aflevering nog afwisselender en voor je het weet is de uitzending al weer voorbij. Elke zes weken verschijnt er een nieuwe aflevering.

In deze aflevering komt Niels Nijland aan het woord over het concept van de ‘Live Music Comedy Night’ in Emmen (20 september kan je erbij zijn, voor info zie de Facebook pagina van Niels). Herman Koster, wie kent hem niet….komt natuurlijk met mooie verhalen én een bijzondere truc. René Laurant, President van de Nederlands Magische Unie, kijkt terug- en vooruit. Online zal Gunther Guinée aansluiten en o.a. vertellen over het succesvolle Benelux vakblad ‘de Escamoteur’.

De afleveringen zijn te zien op het NMU YouTube kanaal en natuurlijk hieronder op Informagie. Ga er maar eens goed voor zitten en laat je inspireren. En wil je weten wie er over zes weken in de aflevering zitten, blijf dan vooral kijken….tot het einde.

 

De eerste aflevering gemist bekijk dan één van de eerdere nieuwsitems. Veel kijkplezier!