Een nieuw initiatief van de Nederlandse Magische Unie is gelanceerd: NMU TV. Een programma, gepresenteerd door het bekende duo Rob & Emiel, waarin de goochelkunst vanuit allerlei kanten wordt belicht. In deze serie van vijf liggen er nog twee op de plank. Op de socials zagen we heel veel leuke en positieve berichten voorbijkomen. En dat is natuurlijk goed om te lezen.
In deze aflevering komen Jeffrey en Melvin Wijkhuisen aan het woord en wordt stil gestaan bij de inmiddels geïntroduceerde G-klasse. Ook schuiven Ilse Klijn van Dutch Magic en Peter Vogel aan over de toekomst van het goochelen, evenals goochelaar Charly Crama met zijn prijswinnende online act in corona tijd en Sven Bosch van The Premium Magic Store met o.a. een mooie boekentip!

 

In iedere NMU TV aflevering interviews, tips en inspiratie voor beginnende- en gevorderde goochelaars maar ook trucs en recensies. Rob ontvangt de gasten in de studio en Emiel doet dat online. Dat maakt iedere aflevering nog afwisselender en voor je het weet is de uitzending al weer om. Elke zes weken verschijnt er een nieuwe aflevering.
De afleveringen zijn te zien op het NMU YouTube kanaal en natuurlijk op Informagie. Ga er maar eens goed voor zitten en laat je inspireren. En wil je weten wie er over zes weken in de aflevering zitten blijf dan vooral kijken…tot het einde.
De eerdere twee afleveringen gemist bekijk dan één van de eerdere nieuwsitems of ga naar het NMU YouTube kanaal. Veel kijkplezier!