NIEUWJAARSTREFFEN

Image
'52 SCHAKELS' ORGANISEERT NIEUWJAARSTREFFEN 2024

Op zondag 14 januari kunt u al uw goochelcollega’s en -vrienden weer een goed nieuw jaar toewensen tijdens het NMU Nieuwjaarstreffen 2024. De organisatie is dit keer in handen van de Magische Liga "52 Schakels". Het gaat een magische dag worden boordevol gezelligheid. Met ook voldoende gelegenheid om bij te praten.

Leo Smetsers en George Parker geven een lezing en zullen ook een optreden verzorgen in het theater. Natuurlijk zullen ook een aantal dealers niet ontbreken.

De locatie is “De Buurvrouw” Larikslaan 200 in Rotterdam Schiebroek.

INFO KORT

PROGRAMMA

10:00 - 17:00

Dealers
Lezing George Parker
Lezing Leo Smetsers

KOSTEN

NMU lid: € 30,-
Niet- NMU lid: € 40,-
Junioren: € 25,-
Lunch: € 17,50

AANMELDEN

Voor zondag 14 januari 2023

Image
Lezing George Parker

Nieuwjaarstreffen op 14 januari

De lezing van George Parker is gebaseerd op zijn boek Performing Magic with Impact waarover Teller zei: "The conjuring methods in the book are well-honed and described with exceptional clarity. The rope routine in particular is a practical, polished gem of routining and handling.”

George gaat in deze lezing in op technieken waarmee je een truc groter kunt laten lijken dan die is. Dat kan door o.a. het minimaliseren van zogenaamde procedure-tijd en een betere timing. Maar ook door "de spanning" te vergroten, het toepassen van presentatietechnieken en gebruik en vergroten van de 3-dimensionale ruimte. George gaat verder in op de heads-up-hands-up techniek en het gebruik van alternatief materiaal voor bijvoorbeeld kaarten, touw en meer.

Neem dus minstens 1 truc mee (desnoods in je hoofd) zodat je werkmateriaal hebt en die truc nog beter maakt dan hij nu al is.

Over George: hij deed duizenden shows in tientallen landen en gaf lectures in het beroemde Hollywood Magic Castle. Hij schreef behalve Performing Magic with Impact boek ook Index-terity en is al twintig jaar lid van de faculty van Jeff McBride’s Magic and Mystery School in Las Vegas waarmee hij ook Gift Magic schreef.

Wil je meer weten over George Parker ga naar www.georgeparker.nl

Image
Lezing Leo Smetsers

Nieuwjaarstreffen op 14 januari

In Leo's nieuwe lezing van 2024 gaat hij zijn ervaringen en acts laten zien die hem door de jaren heen veel succes hebben gebracht. Goochelacts dus die in de praktijk hun grote impact hebben bewezen en magische successen hebben opgeleverd. Deze worden geïllustreerd met praktische adviezen en ervaringen. Maar zoals ook bij al zijn optredens, past Leo zijn lezing aan uw interesse en belangstelling aan. Dus zijn er zaken waarvan u wilt dat Leo daarop ingaat stuur Leo een berichtje info@leosmetsers.nl

Zoals altijd zorgt Leo voor een gezellige en vooral inspirerende en magische lezing. Een kleine greep uit de onderwerpen die aan bod komen. A.C.A.A.N. met een twist; alleen mogelijk met de naam van uw ouders! De agenda routine; verjaardagen op onnavolgbare wijze gebruiken in je act. De uitgebreide mogelijkheden van de Multiwallet. waarin op ludieke wijze het thema: -relaties krijgen in de moderne ‘Swipe’ wereld- verwerkt is. Totally Nuts, een mentale act met een grote bout en moer. Hoe realiseer je een verrassend einde van je Chopcup routine. De Hotel truc....

Wil je meer weten over Leo Smetsers ga dan naar www.leosmetsers.nl of www.hollandtricks.nl voor zijn trucs.

UITGEBREIDE INFO

Locatie

“De Buurvrouw” Larikslaan 200 in Rotterdam Schiebroek.

Aanvang

10.00 uur Einde 17.00 uur.

Kosten

NMU lid, donateur en/of partner: € 30,-
Niet NMU bezoeker: € 40,-
Junioren: € 25,-
Lunch: € 17,50

Vragen?

Meer informatie over NMU evenementen zoals het Nederlands kampioenschap, maar ook ander NMU evenementen, shows van goochelaars etc. kun je lezen in de NMU Agenda.

Goochelaars die nog vragen hebben sturen even een berichtje naar secretaris@nmumagic.nl

Wij hopen van harte jullie te ontmoeten.