Blackpool Magic virtual convention

Wie Blackpool zegt, zegt Magic en goochelaars schrijven dat met een hoofdletter. Maar dit jaar helaas geen live editie. Gelukkig vindt zondag 18 april 2021 om 19.00 uur Nederlandse tijd de gratis Blackpool Magic virtual convention plaats op Facebook. Klik hier voor de link waarvoor je je nog wel even dient aan te melden.

Sinds een aantal jaren is Russ Stevens, creatief mede verantwoordelijk voor de line-up van de gala’s en dit jaar voor de gratis Blackpool Magic virtual convention. 

Russ Stevens is, naast eigenaar van RSVP ook consultant van de goochelacts bij Britain’s Got Talent. Over BGT gesproken, Russ is de grootvader van Issy Simpson, misschien heb je haar in de gala show van 2018 gezien daarnaast speelt ze ook een hoofdrol in de video voor de promotie van de Blackpool Magic virtual convention.

Fritz met een Z sprak Russ in de nieuwe interviewreeks “Let’s Talk Magic”. Kijk en geniet en hoor wat we komende zondag vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd allemaal kunnen verwachten op de gratis Blackpool Magic virtual convention.


Interview Fritz met een Z met Russ Stevens over de Blackpool Magic virtual convention

Heel veel dank hierbij aan Simon van Rhee die de in- en outro verzorgde van de nieuwe interviewreeks “Let’s Talk Magic”. Kijk voor bijzondere fotografie en videografie op zijn website www.simon.vanrhee.be of volg hem op Instagram.


Promovideo voor de Blackpool Magic virtual convention met Issy Simpson

FritZ


Tip van de redactie:

Op de NMU Instagram en Facebook pagina lees je in aanloop naar de Blackpool Magic virtual convention iedere dag de “Magic Memories from Blackpool” van een groot aantal goochelaars. Bijzondere foto’s en bijzondere verhalen.

Ook leuk om te lezen de Magic Memory van Michael van Straelen als deelnemer aan het FISM 2017 in Blackpool. Het artikel lees je hier