NMU jeugdleden kunnen zaterdag 4 maart met korting naar de fantastische familievoorstelling ‘Tijd Tovenarij’ van Tovenaar Trucasius in Archeologisch themapark Archeon (Alphen a/d Rijn). Op de entree krijgen NMU jeugdleden van Archeon en de NMU totaal €10,- korting (gezinsleden €5,- max. 4 personen). Na afloop een Meet & Greet met Jannes de Goochelaar, een korte lezing én een kijkje achter de schermen.

De voorstelling duurt zo’n 35-40 minuten. Deze speciale voorstelling begint om 15.00 uur (tijdstip onder voorbehoud, afhankelijk van de drukte die dag; uiterlijk 16.00 uur). Maar Archeon is natuurlijk de gehele dag te bezoeken dus ontdek de magie van ons verleden.

‘Tijd Tovenarij’ gaat over ‘dreuzel toveren’, waarbij nogal eens wat misgaat. In de voorstelling stap je met gemak terug in de tijd maar hoe komt dat eigenlijk? Dat is het geheim van Tovenaar Trucasius. HIJ heeft een grote belangstelling voor goochelen en wil graag een demonstratie geven maar of dat nu zo’n goed idee is… de tijd zal het leren.
Onder een zwerm van zwevende kaarsen tovert Trucasius met de tijd en… maakt hij tijd voor een betoverend mooie familievoorstelling: Tijd-Tovenarij!
Een magische familieshow met veel humor en mooie momenten voor iedereen die bij de tijd wil blijven.

Als je van deze jeugdkorting gebruik wilt maken, stuur dan vóór zondag 26 februari 2023 een e-mailtje naar roelof.andrea@nmumagic.nl . Roelof zal dan per omgaande de speciale kortingskaart per e-mail toesturen. De kortingskaart en de NMU korting wordt bij inlevering bij de kassa direct verrekend met de reguliere entree prijzen. Geen kortingskaart betekent geen korting.
LET OP: De entree voor Museum Jaarkaart houders is gratis. Dit eveneens voor de Vriendenloterij VIP kaarthouders. Het reserveren voor een tijdslot via de site van Archeon is niet nodig.

Voor meer info over het Archeon; www.archeon.nl Over Jannes de Goochelaar; www.jannesdegoochelaar.nl

We hopen je te zien in het Archeon, Archeonlaan 1 in Alpen aan de Rijn op zaterdag 4 maart.