GOOCHELVERENIGING GONGA

Gonga is opgericht op 6 oktober 1960 door Kees van den Buys alias de Busker, destijds begonnen met 12 leden. Inmiddels hebben we vele tientallen leden en is Gonga een frisse en gezellige club. Het is de sfeer die Gonga uniek maakt. Daar waar sommige clubs de techniek van het goochelen op één zetten, zet Gonga de gezelligheid op één.

Maar vergis je niet, ondanks deze gezelligheid zitten er toppers binnen onze vereniging! Je zal je afvragen wat onze succesformule is. We zijn een besloten club, wat inhoudt dat je door een selectieprocedure moet alvorens je lid kan worden. Op drie verschillende clubavonden moet je een goocheltruc laten zien en op die clubavonden maak je kennis met de leden en wij met jou. Wij stemmen vervolgens of je lid mag worden, waarbij we goed kijken of je past binnen de groep en daarmee de club.

Image
MKT
Opgericht: 19 januari 1971
"Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen zijn: Hilbert, Jan en Fred-Ric"

De gezelligste goochelclub van Nederland

🙂

LID WORDEN?

Omdat wij een goochelclub zijn en geen goochelschool is enige ervaring met het vertonen van trucs nodig voordat je je aanmeldt voor zo’n selectieprocedure. Dus ben je sociaal, gezellig én ken je wat trucs, dan pas je waarschijnlijk wel bij ons. Ondanks dat Gonga geen jeugdafdeling heeft zijn minderjarigen meer dan welkom. Ben je onder de 18 jaar, neem dan even contact met ons op om te informeren wat we je kunnen bieden.

Wil je de unieke sfeer van Gonga eens zelf meemaken zonder verplichtingen? Neem dan contact met ons op via www.gonga.nl

CONTACT

CONTACTPERSOON
Marc Korthout (secretaris)
secretaris@gonga.nl

LOCATIE BIJEENKOMST
Café Eeterij 't Vermaeck
Rijksweg 115
Rijen
www.hetvermaeck.nl

WEBSITE
www.gonga.nl

VOORZITTER
Patrick Sengers
voorzitter@gonga.nl