NK Goochelen voor kinderen

Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Kinderen
Komt dat zien op zondag 7 November!

Niet alleen uit Nederland, maar ook uit België komen maar liefst negen goochelaars naar Amstelveen om te strijden voor de titel Nederlands Kampioen Goochelen voor Kinderen.

De concoursdeelnemers zijn in alfabetische volgorde van de voornaam:

Ab Schouten (De Pipo Club) (NED)
Evert van Asselt (NED)
Huub Cooijmans (NED)
Jan Bouwhuis (Magic John) (NED)
Jo De Rijck (BE)
Joost van den Brink (Goochelaar Joost) (NED)
Jori Veldhuizen (NED)
Marc van Damme (Marco Fiasco) (BE)
en Quintus van Amstel (Quintus de paarse goochelaar) (NL)

Zij worden beoordeeld door een vakjury onder auspiciën van de NMU. Deze jury bestaat uit: Dick van der Zwan (Pica Pica), Edwin Borsora, Joran Custers (Jahon) (BE) en als lekenjurylid Dionne Frijns Theaterbureau Frijns).

U kunt daar natuurlijk bij zijn!
De wedstrijd wordt verdeeld in 3 shows. De eerste show is om 10:30 uur, de tweede om 13:00 uur en de laatste om 15:00 uur. Daarna is de prijsuitreiking.
Alles vindt plaats in het Amstelveens Poppentheater (zie voor meer info www.amstelveenspoppentheater.nl. Een klein, intiem theater voor kinderen dat dit jaar 55 jaar bestaat. Als u zich inschrijft heeft u toegang tot alle shows. De toegangsprijs is € 12,50 (leden van de NMU betalen € 10,00).

U kunt zich inschrijven door het verschuldigde bedrag over te maken op bankrekening: NL88 ASNB 8824 3526 42 t.n.v. F. de Groot.
Zet in de omschrijving uw e-mailadres, zodat wij u een bevestiging kunnen sturen.

Let op, wees er snel bij want de plaatsen voor volwassenen zijn beperkt, we willen natuurlijk ook de Amstelveense kinderen graag laten genieten van de goochelkunst. Toegang in het theater conform de dan geldende RIVM maatregelen.

Frans de Groot

Datum

nov 07 2021
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Kosten

€12,50

Meer Info

Meer Informatie

Locatie

Amstelveens Poppentheater
Wolfert van Borsselenweg 85a, Amstelveen
Categorie