Lezing Javi Benitez in Rotterdam

Het mag weer, het kan weer. De magie live beleven!!
En dat doen Goochelclub Rotterdam en de Magische Liga “52 Schakels” samen met een toplezing van Javi Benitez op donderdag 21 oktober. Het Magisch Theater 010 is dan ‘the place to be’. Vanaf 20.00 uur (helaas echt niet eerder want de Junioren zijn dan nog met hun lesavond bezig) ben je meer dan welkom en om 20.30 uur begint de lezing (voertaal Engels). Natuurlijk de vertoning van Javi’s interpretatie van de Gipsy Thread (neem je eigen thread mee daar gaan we wellicht ook nog mee aan de slag) en zijn Card act als een ode aan zijn Spaanse leermeester. Entree slechts 10 euro.

Javi won gedurende zijn carrière vele prijzen in Spanje en tal van andere landen, trad regelmatig op in The Magic Castle en gaf daar ook lezingen. Hij verwonderde Penn & Teller twee keer en pakte een podiumplaats op het FISM in Busan. In de lezing, voor elk niveau, laat Javi ook een aantal trucs zien waar je gelijk mee aan de slag kan. Voor Javi is ook een lecture een soort van show dus dat beloofd wat! Meer over Javi en wat hij na zijn lecture zal verkopen: www.javibenitez.com

The Gipsy Thread routine ontwikkeld door Javi

“Requiem to Ascanio”, een ode aan zijn Spaanse wereldberoemde leermeester

Wil je op de gastenlijst worden gezet stuur dan een berichtje naar Dick van der Zwan picapica46@gmail.com, secretaris van Goochelclub Rotterdam.
Op dinsdag 19 oktober kan hij aangeven of je erbij kunt zijn want het is een clubactiviteit en eigen leden gaan voor.

Het aantal plaatsen zal beperkt worden gehouden. Je dient je, bij binnenkomst in het Magisch Theater 010 te legitimeren en je dient aan te tonen dat je gevaccineerd bent, dan wel een testresultaat dat je negatief getest bent kunt overhandigen. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar.

Datum

okt 21 2021
Verlopen!

Tijd

20:30 - 23:00

Kosten

€10,00

Locatie

Magische Theater 010
Ambachtsstraat 23, Poortugaal
Categorie

Organisator

Goochelclub Rotterdam en Magische Liga 52 Schakels