Belgisch kampioenschap Goochelen

Zondag 9 oktober zal het Belgisch kampioenschap Goochelen worden georganiseerd in de categorie close up & stage. Inschrijven, ook voor Nederlanders, is nog mogelijk tot 31 augustus.

Daarnaast zijn er lezingen van Wayne Goodman (Engeland), Cyril Harvey (Frankrijk) en Gianni Henderson (België). Natuurlijk zijn er ook een groot aantal dealers aanwezig.

In de galashow treden o.a. op Wiener Circus, Lautaro (Spanje), Gianni Henderson (België), Ricky Canonne (België), Fernando Figueras (Spanje).

Ook zal in de avondshow voor de eerste keer de “Gerrit Brengman Trofee’ worden uitgereikt aan iemand die het goochelen in België en/of in het buitenland op de kaart gezet heeft, door een uitzonderlijke prestatie, een levenswerk enz.

Over Gerrit Brengman: Op 16 augustus 2022 verloor magisch België een goede vriend, een toegewijde en zeer gewaardeerde collega. Je kon altijd bij Gerrit Brengman terecht voor advies. Hij was de ambassadeur van het Belgische goochelen en een grote voorstander van de BMF en gaf altijd zijn onvoorwaardelijke steun.

Toegangsprijzen:
BMF leden € 40
Niet BMF leden € 50
Junior BMF leden € 25
Junior leden € 30

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 09 2022

Tijd

10:00 - 22:00

Locatie

CC Het Bolwerk
Vilvoorde, Belgie
Categorie