Technisch team NMU krijgt Pluim uitgereikt!

Tijdens het Nederlands Kampioenschap “ Goochelen voor kinderen” zijn de eerste Pluimen van de President uitgereikt aan het tech-team van de NMU. Een Pluim van de President is bedoeld als “opsteker” aan die persoon of personen die zich positief inzetten voor de goochelkunst. De eerste pluimen zijn gegaan naar Gerhard Hessling, Fred-Ric Schrijvers en Max Janssen, het tech-team van de NMU.

Een ware opsteker
Deze heren kregen alle drie een Pluim opgespeld en tevens een oorkonde.
De tekst op de oorkonde luidt:
“De President van de Nederlandse Magische Unie wil aan jou graag een pluim uitreiken om je te bedanken voor je bijdrage aan de Nederlandse Goochelkunst en je inzet voor de stichting NMU.
Namens alle goochelaars van Nederland wil ik je bedanken voor alles wat je hebt gedaan en enthousiasmeren om je vele werk met plezier voort te zetten. Ik hoop dat deze pluim een ware opsteker voor je is!”

informagie.nl feliciteert langs deze weg Gerhard Hessling, Fred-Ric Schrijvers en Max Janssen met deze onderscheiding. Dankzij jullie inzet zijn bezoekers er van verzekerd dat alles op rolletjes loopt wat betreft licht en geluid. Dat geldt ook voor de artiesten voor wie jullie de attributen tijdig klaarzetten en weer opruimen. Om nog maar te zwijgen van het vele vegen na een act met confetti.

de-pluim-2016
Gerhard Hessling, Fred-Ric Schrijvers, president Jasper Oberon en Max Janssen