DUTCH MAGICAL SOCIETY

De Dutch Magical Society is een vereniging waar kleinkunst in de grootste van het woord centraal staat. Naast goochelen wordt aandacht besteed aan onder andere theater, drama, muziek en dans. Zo willen wij de goochelkunst tot een hoger niveau brengen.

Als vereniging bieden wij de mogelijkheid je als lid, te laten coachen, trainen en begeleiden door de medeleden van de vereniging. Je ervaart directe hulp in en bij de ontwikkeling van een goochel act of voorstelling. Als lid of als jeugdlid ervaar je motivering en stimulering, en leren de leden trucs door middel van lezingen workshops en wederzijds enthousiasme. Daar waar wij zelf niet kunnen voorzien, zullen wij proberen hulp te vinden bij andere specialisten of andere verenigingen. Bij onze vereniging zijn jeugd- en volwassen leden samen. We delen expertise en de volwassenen helpen de jongeren verder.

Onze clubavonden vinden plaats op iedere tweede vrijdagavond van de maand in het mekka van de Nederlandse goochelwereld, het Magic Art Center in Bennebroek. Daarnaast hebben wij een tweede locatie geopend! Deze clubavonden vinden plaats op iedere derde vrijdagavond van de maand Exloo (Drenthe)!

Kijk voor meer informatie op onze site, en neem contact op als je een keer wil komen kijken!

Image
MKT
Opgericht: 19 januari 1971
"Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Nederlands Kampioen Goochelen voor kinderen zijn: Hilbert, Jan en Fred-Ric"

LEUKE WEETJES

Beroemd

Beroemde ex-leden van onze club zijn onder andere Fl!p Hallema en Hans Kazan.

Prijzen

Op dit moment hebben we 3 leden die (meervoudig) Ned. Kampioen Kindergoochelen zijn: Fred-Ric Schrijvers, Hilbert Geerling, Jan Kosters.
Hilbert heeft ook 2 x de Grand Prix gewonnen. Daarbovenop ontving hij in 2013 de Gouden NMU Speld voor zijn verdiensten voor de goochelkunst.

Kapper
Harry Lucassen, een van de MKT-leden is kapper. Achter zijn kapsalon was een ruimte die perfect geschikt was voor goochelbijeenkomsten. Deze ruimte kreeg de - wat ons betreft briljante - naam: de "Fred Kapsalon".

ZONDER BITTERBALLEN GEEN MKT

maar er moet wel ook onmeunig goed gegoocheld worden!

CONTACT

CONTACTPERSOON
Wouter Smitstraat 14
info@dutchmagicalsociety.nl
06 53417173

LOCATIE BIJEENKOMST
Magic art Center
Meerweg 1A
2121 VA in Bennebroek
023 5848040

WEBSITE
www.dutchmagicalsociety.nl

VOORZITTER
Peter Lameris
info@dutchmagicalsociety.nl