Er zijn van die momenten dat het gepast is om iemand in het zonnetje te zetten en een grote blijk van waardering te brengen. Dat heeft afgelopen week mogen gebeuren in NMU land. Bij het Brabantse Gonga  in Rijen werd Richard Dreijer zeer terecht tijdens hun verenigingsavond op een voetstuk gezet voor jarenlang lidmaatschap met een grote actieve rol. Al 60 jaar is hij naast een aimabel en prachtig mens als bestuurder en organisator betrokken bij Gonga!


Het officiële moment


Felicitaties namens alle Gonga leden door voorzitter Patrick Sengers met bloemen en een speciaal kunstwerk.

Tot op heden is Richard een belangrijke pijler geweest voor deze prachtige vereniging! Voor mij als president was het deze week dan ook een grote eer en een groot genoegen om Richard een welverdiende Pluim van de president op te mogen spelden. De waardering vanuit de NMU voor Richard is groot en dat bekrachtig ik graag met deze Pluim. Richard, de Pluim komt je van harte toe!
 

René Laurant
President van de NMU


Goochelvereniging Gonga, 60 jaar jong!

Richard schreef een dankbare reactie:

Beste René en leden van het DB van de NMU,Mag ik de Bestuursleden van de NMU en jou als President heel hartelijk bedanken voor de mooie woorden en felicitaties ter gelegenheid van mijn 60 jarig jubileum als erelid van onze Goochelvereniging Gonga.


Ik was zeer blij verrast om tijdens onze eerste lijfelijke clubavond sinds de 1e Coranuitbraak door mijn medebestuursleden en clubleden in het zonnetje te worden gezet en verblijd met bloemen, geschenken en een mooi speciaal voor deze gelegenheid gemaakt kunstwerkje als blijvende herinnering te mogen ontvangen!


Daarbij de bijzondere verrassing dat onze burgemeester de heer Derk Alssema en collega wethouder de heer David Vermorken via een groot beeldscherm mij toespraken en hulde brachten!


Tot mijn grote verbazing werd ik daarna door jou, als President van de Nederlandse Magische Unie en persoonlijk vriend na een prachtige aangrijpende speech beloond met een in de goochelwereld zelden uitgereikte onderscheiding, de Pluim van de President! Hier ben ik uitermate trots op en zeer dankbaar! 


Mijn avond was fantastisch en we hebben er met het grootste gedeelte van onze clubleden met volle teugen van genoten!

Mede dankzij jou is deze dag voor mij onvergetelijk geworden, hiervoor mijn dank.
In de nabije toekomst zal ik jullie zeker ontmoeten (10 oktober) en verheug er mij nu al op!Met magische groet,

Richard Dreijer