GOOCHELVERENIGING "CARTE BLANCHE"

De provincie Limburg was op het moment van oprichting nog een “witte vlek “ op de Nederlandse goochelkaart! Ron Dill en Gijs Benneheij besloten daarom in 2004 om de goochelvereniging “Carte Blanche” op te richten.

Op dit moment telt onze club 12 leden, waarvan er twee in Duitsland wonen en één in België. Elke tweede maandag van de maand komen we om 19.30 uur bij elkaar in de Dynamite Magic Shop in Velden, waar we ons letterlijk in een magische omgeving bevinden. We blijven zodoende ook goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op goochelgebied. René Geelen van Dynamite Magic Shop is tevens voorzitter van Carte Blanche.

Image
CARTE BLANCHE

DE CLUBAVOND

Thema avonden

De avond begint meestal met het bijpraten en uitwisselen van nieuwtjes, trucs en tips. We besteden vervolgens aandacht aan één thema en sluiten de avond af met een rondje “vrij goochelen”. Het thema voor de volgende maand wordt telkens in overleg bepaald. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt en vergaderen wordt tot een minimum beperkt! Soms, als de opkomst groot is, wordt de ruimte in de winkel wat krap en wijken we ook graag uit naar naar de zeer geschikte locatie van Henk Linders in Baarlo of het theatertje van Harrie Bongaerts in Steijl.

Nieuwe Leden

Nieuwe leden dienen een ballotageprocedure te doorlopen, waarbij we een redelijk goochelniveau verwachten. Maar zeker zo belangrijk is dat het aspirant lid ook “past” in onze vereniging!

ZONDER BITTERBALLEN GEEN MKT

maar er moet wel ook onmeunig goed gegoocheld worden!

CONTACT

CONTACTPERSOON
Boukje de Boer (secretaris)
ba.deboer@gmail.com
06 22832790

LOCATIE BIJEENKOMSTEN
Velden