Wonderschool LIVE!

In de studio van Van Hoorne Entertainment zijn de repetities van de nieuwe theatershow Wonder School LIVE van start gegaan. Wardo, de Verwonderaar, bekend van het populaire RTL Telekids-programma: Wonder School, is vanaf 19 maart te zien in de Nederlandse theaters met deze magische familieshow. Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. Niet alleen kinderen maar ook hun ouders, opa’s en oma’s zullen zich verwonderen.

Spannend
In het TV-programma Wonderschool leert Wardo Wonder kinderen op een humoristische manier hoe ze anderen kunnen verwonderen. Wardo wordt, net als in het TV-programma, gespeeld door Nick Nielsen. Nick is tweevoudig Nederlands kampioen goochelen en daarnaast bekend als presentator en programmamaker. “Wonder School” heb ik ontwikkeld vanuit mijn passie voor magie. Dat Wonder School nu ook het theater in gaat is natuurlijk een droom die uitkomt. Ik vind het best spannend, zeker omdat ik in deze show voor het eerst ga zingen, vertelt Nielsen.

Kinderen goochelen ook zelf
Tijdens Wonderschool LIVE gaat Wardo, samen met het publiek, op zoek naar het wonder om zelf te kunnen vliegen. Om dit te bereiken moet hij eerst een aantal wonderlijke  opdrachten vervullen. Vergezeld door de mysterieuze Hartendame plus zijn wonderlijke konijn – en met hulp van het publiek – gaat Wardo de uitdaging aan. In een magisch avontuur verbaast hij het publiek met verschijningen, verdwijningen, vliegkunsten en voorspellingen. Uiteraard worden de jonge verwonderaars veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ze hier en daar zelfs een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School. Na de voorstelling kunnen de jonge bezoekers zelf hun goochelkunsten vertonen tijdens de Wonder School Afterparty.

Cast en Crew Wonder School LIVE 1Wonder School LIVE is een productie van Van Hoorne Entertainment in samenwerking met RTL Telekids en Just Media Group. Voorzien van een magisch decor, swingende liedjes en uiteraard de nodige dosis humor staat Wonderschool LIVE garant voor een complete show geschikt voor de hele familie. 
De eerste try- out van Wonder School LIVE is te beleven in Theater De Bussel in Oosterhout op zaterdag 19 maart 2016. Voor meer informatie en de speellijst, ga naar: www.WonderSchoolLIVE.nl

Exclusief kijkje achter de schermen
Tijdens de repetitie-periode krijgt informagie.nl een exclusief kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van deze magische familieshow. We gaan in gesprek met Wardo, laten ons verwonderen, en misschien leren we nog een paar kleine wondertjes.
Houd de komende weken dus informagie.nl scherp in de gaten, als je geen wonder wilt missen.