Op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober zal Victor Mids in de AFAS LIVE zijn eerste grote liveshow geven. De illusies van het televisie-fenomeen, die vorig seizoen meer dan 2 miljoen kijkers per aflevering trokken, zijn daarmee voor het allereerst live te zien. Voor iedereen die niet kan geloven wat er in het programma allemaal gebeurt is dit dé kans om het zelf mee te maken.

Het wordt een magische, avondvullende show, bomvol illusies en interactieve experimenten waarbij je zelf kunt ervaren hoe makkelijk je eigen brein je voor de gek kan houden. Op de unieke MINDF*CK-manier zal de bezoeker zelf centraal staan: zo zal Mids de zaal in gaan om gedachtes te lezen en de toeschouwers recht onder hun neus trakteren op onverklaarbare illusies. Mids kan niet wachten tot het zover is: ‘Het is een show voor jong en oud. Je leert veel over je eigen brein, maar tegelijkertijd zal je mond ook continu openvallen van verbazing.’

BN’ERS WISTEN NIET WAT HEN OVERKWAM

In het verleden lieten verschillende bekende Nederlanders, onder wie Matthijs van Nieuwkerk, Ilse DeLange, Mark Rutte, Armin van Buuren en Eva Jinek zich al verbazen door Mids. Voor het eerst is deze ervaring er nu ook voor het grote publiek.

VICTOR MIDS

Illusionist Victor Mids demonstreert op televisie in binnen- en buitenland al jarenlang allerlei manieren waarop je hersenen en zintuigen je voor de gek kunnen houden. Daarbij combineert hij zijn kennis als arts met zijn kunde als illusionist.

Kaarten zijn vanaf zaterdag 3 maart exclusief te koop via
www.victormidslive.nl