Het is vandaag 13 maart dus inmiddels ben ik al ruim 3 maanden op tour in de VS & Canada met The Illusionists! Het gaat eigenlijk hartstikke snel. Nog maar 4 maanden te gaan en het grote avontuur zit er alweer op. Maar tegen die tijd stap ik alweer in een nieuw groot avontuur waar ik binnenkort alles over zal vertellen.

Momenteel zit ik in het heerlijke Florida waar we net een week in het Centre of the Performing Arts in West Palm Beach hebben gestaan. Eerlijk is eerlijk, het weer is fantastisch maar Florida is natuurlijk wel een beetje een bejaardenparadijs. We spelen nog steeds elke avond uitverkocht, maar je merkt het verschil in reacties vanuit het publiek natuurlijk wel.

Wat ook niet meewerkt is dat Jonathan en ik onze ‘Crossbow Act’ uit de show moesten halen omdat er tijdens een productie in Zuid-Afrika iets vreselijk mis is gegaan. Ik zal er verder niet over uitweiden, de echt nieuwsgierigen kunnen het vast wel online vinden, maar de verzekering wil ons momenteel niet meer verzekeren totdat het onderzoek is afgesloten. Heel spijtig want het was toch zeker een van de hoogtepunten van de show. Pluspuntje is wel dat ik nu een andere act mag “uitzoeken” en ik ben een water torture cell aan het overwegen. Volgende week staan we een week in Seattle en daar gaan we de beslissing maken en repeteren. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte wat het geworden is.

Na Seattle wordt het pittig want dan gaan we een aantal “one-nighters” in Canada doen. Dat betekent dat je na de show in de kleedkamer doucht, je tanden poetst, pyama aan doet en gelijk de bus in gaat waar je dan de nacht doorbrengt om de volgende dag bij een nieuw theater in een nieuwe plaats aan te komen. Glitter en glamour maar niet heus.

Het is heel belangrijk dat je naast de shows die je doet, je jezelf ook een beetje bezig houdt. Ik ben een cursus website bouwen met WordPress aan het doen voor de uren in de bus. Handig want ik had een nieuwe website nodig. Deze is nog lang niet af, dus vooral niet gaan kijken ☺.

Het is een luxe om per dag zoveel uren over te hebben, die ik kan besteden aan mijn eigen act. Deze tour mag natuurlijk geen vakantie worden en er is geen tijd voor stilstand. Verder mis ik mijn “Klok familie” soms natuurlijk wel, maar ik krijg alles mee van de uitverkochte zalen tot de hysterie in Duitsland!

Ik ga nu snel mijn vliegtuig naar Seattle pakken. Ik zit naast Jeff Hobson vandaag dus dat kan alleen maar weer lachen worden!

sabine-met-jeff-hobson

Wil je mijn dagelijkse hoogtepunten en beslommeringen meebeleven? Volg mijn story dan op Instagram: @Sabinevandiemen
Binnenkort doe ik een heuse NMU Instagram take-over. Dus volg ook de Insta van de @nmu_magic, als je dat natuurlijk nog niet deed!

Sabine