Hi allemaal! Ik hoop dat jullie gezellige kerstdagen hebben gehad met lekker veel eten en gezelligheid!

Hier een berichtje vanuit het erg koude Toronto – Canada (-20!!!)

sabine-reisafstanden

Ik heb alweer bijna mijn eerste maand met The Illusionists erop zitten! Time flies when you’re having fun! Wij zijn begonnen met een repetitie-week in Springfield Ohio (USA). Het was een heftige week mede door de lange dagen en het feit dat ik niet van repeteren houd! Haha. De cast bestaat uit de volgende Illusionisten: Colin Cloud, Jonathan Goodwin, Jeff Hobson, Raymond Crowe, Charlie Frye, An Halim & Darcy Oake. En ik moet zeggen: stuk voor stuk hele lieve en leuke mensen! Ik zit in al hun acts, dus ik ben lekker aanwezig tijdens de show zal ik maar zeggen. Na 2 try-outs in Springfield te hebben gehad vlogen we met de gehele company naar Toronto Canada waar wij 4 weken lang shows gaan spelen in het prachtige Princess of Wales theater. Het theater telt 2000 zitplaatsen en we zijn bijna elke show uitverkocht met soms wel tot 3 shows per dag!
Tussendoor proberen we natuurlijk zoveel mogelijk van de stad te zien en gaan we lekker vaak uit eten met een groepje. Zo hebben we al National Jeff Hobson Day gevierd in een Thais restaurant en met kerst kookte iedereen zijn favoriete gerecht en kwamen we bij elkaar, hebben we gegeten en charade gespeeld. Hysterisch als altijd natuurlijk.

sabine-met-colin-cloud en darcy oak

Nog 2 weken rest ons in Toronto voordat wij afscheid nemen van een aantal van de illusionisten die niet meegaan op de US tour en wij Kevin James mogen verwelkomen die een prachtige nieuwe illusie heeft bedacht waar we samen aan gaan werken. Maar eerst ben ik 4 hele dagen vrij en ga ik naar Las Vegas voor een korte break, even wat vriendjes en vriendinnetjes opzoeken die momenteel in “Masters of Illusion” in het Flamingo spelen. Ik laat jullie weten hoe die show was! Tot de volgende keer!

Sabine